Gratis

Meerdere data

Kerkdiensten Hervormde Gemeente (Dorpskerk) Sint-Annaland (mei)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Hervormde Dorpskerk Sint-Annaland

Ring 1

4697 EB Sint-Annaland

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kerkdiensten in de maand mei van de Hervormde Gemeente (Dorpskerk) Sint Annaland

Over dit evenement

Fijn dat je de kerkdienst wilt komen bezoeken, we zijn dankbaar dat we als gemeente samen kunnen komen. Echter zijn er in de maand mei op dit moment maximaal 60 plaatsen (exclusief medewerkers) beschikbaar. Het is dus noodzakelijk om te reserveren!. Door het invullen van dit formulier reserveer je één of meerdere zitplaatsen. Voor kinderen onder de 13 jaar moet ook gereserveerd worden, i.v.m. registratieplicht. We volgen zoveel mogelijk de routekaart voor kerken (CIO) en het kan zo zijn dat er gaande de maand aanpassingen gedaan worden in het aantal bezoekers.

LET OP: IN VERBAND MET DE AANGESCHERPRE MAATREGELEN IS HET TOEGESTAAN OM MET MAXIMAAL 60 GEMEENTELEDEN EEN DIENST TE BEZOEKEN. WE VERZOEKEN U HIER REKENING MEE TE HOUDEN MET HET AANMELDEN. GEEF IEDEREEN KANS OM DIENSTEN TE BEZOEKEN.

Tijdens de Eredienst wordt niet gezongen!

Allereerst vragen we je het gebruiksplan te lezen op de website .

Wat reserveren?

- Je reserveert één of meerdere van de (totaal) 60 beschikbare zitplaatsen in de kerkdienst. Aanmelden via de wachtlijst is ook mogelijk als alle plaatsen gereserveerd zijn!

- Je reserveert niet specifiek een stoel of bank. Bij binnenkomst wordt je een zitplaats toegewezen in het middenschip.

Let op!

- Het is niet toegestaan om via één reservering zitplaatsen te reserveren voor mensen buiten je huisgenoten. Uiteraard kun je via een nieuwe reservering wel iemand te hulp schieten.

- Indien je een relatie met iemand hebt maar niet op hetzelfde woonadres staat ingeschreven kun je niet samen reserveren. Je kunt hierdoor niet (direct) naast elkaar zitten.

Wanneer reserveren?

- De reserveringsmogelijkheid staat open vanaf maandag 26 april, voor de diensten in mei.

- Zitplaatsen kunnen al eerder ‘uitverkocht’’ zijn. De eerste 10 personen na ‘uitverkocht’ kunnen zich registreren op de wachtlijst of reserveer voor een andere dienst!

Gun elkaar de mogelijkheid! én we houden doorgaans diensten om 10.00 en 18.00 uur! De beheerder het recht om de reservering te verplaatsen of te annuleren.

Wilt u een gift geven? scan onderstaande code

of klik op deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=9RRluy_fRSK4wZQpDslS2Q


		Afbeelding van Kerkdiensten Hervormde Gemeente (Dorpskerk) Sint-Annaland (mei)
Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen