Gratis

Kerken Luisteren - Lisa Defeyter en Joshua Kurniadi

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

St. Catharinakathedraal

36 Lange Nieuwstraat

3512 PH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Lisa Defeyter (mezzo-sopraan) en Joshua Kurniadi (piano)

Over dit evenement

Lisa Defeyter, geboren in België, heeft evenveel interesse voor de Latijnse en Germaanse talen. Na het behalen van haar Master's Degree in Engineering, gaat ze naar de klas van Florence Katz en vervolgens Mary Saint-Palais in het conservatorium van Rueil-Malmaison (regio Parijs). Ze wordt lid van de Opera Studio in Charleroi (gerund door Cécile Bolle en Marcel Vanaud) in 2018 en zingt Javotte in Manon (Massenet) aan de PBA en vervolgens Commère in Angelique (Ibert) in 2019 in Parijs. Later treedt ze op in Mendelssohns Lobgesang in Nantes (en zou in 2020 in Utrecht moeten zijn).

Na haar studie klassieke zang in Frankrijk verhuist ze naar Utrecht en begint ze aan het conservatorium bij Dobrinka Yankova. Zo zong ze onlangs in het Midzomer Festival in de Geertekerk (Utrecht), in het OperaVIva Festival (Woerden) en zingt ze in de Concert PROMS (Nieuwegein) op 28 augustus en in de tuineditie van Gluren bij de Buren in september .

Joshua

Ondanks dat hij geboren is in een land dat klassieke muziek niet zo waardeert als Europese landen, is piano altijd een belangrijk aspect van Joshua's leven geweest. Van jongs af aan hebben Joshua's ouders zich gerealiseerd dat hij het potentieel had om pianist te worden. Joshua's vader, die pianolessen geeft, moedigde hem altijd aan om zijn doelen na te streven. 18 jaar later jaagt hij nog steeds zijn droom na om meer te leren over piano, zowel klassiek als jazz, en streeft hij ernaar een groot pianist te worden. Dit is de reden waarom hij ervoor koos om aan het HKU-conservatorium te studeren en naar Nederland te vliegen, een land dat 11.000 verwijderd is van zijn eigen land, Indonesië. Voordat hij naar Nederland kwam, heeft hij natuurlijk deelgenomen aan meerdere pianoconcoursen en evenementen in Zuidoost-Azië, zoals de Jakarta Conservatory of Music Piano Competition en de Singapore International Piano Competition. Hij werd zelfs genomineerd als hoogste scorer voor het Indonesische ABRSM-diploma.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

St. Catharinakathedraal

36 Lange Nieuwstraat

3512 PH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC Maatwerk

Organisator van Kerken Luisteren - Lisa Defeyter en Joshua Kurniadi

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen