Kermis Puiflijk Vrijdagavond

Venster Acties

Kermis Puiflijk Vrijdagavond

Kermis Puiflijk | Vrijdag 21 oktober | DJ Matte frazzie| Horeca de Lier

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Horece de Lier Puiflijk Koningsweg 12 6655 AC Puiflijk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Kermis Puiflijk Vrijdagavond vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2022 vanaf 20:30 tot 01:30 bij Horeca de Lier Puiflijk

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Voor Kermis Puiflijk Vrijdagavond geldt een minimum leeftijdsgrens van 16 jaar. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om wordt gevraagd, word je geweigerd tot het evenement.

Wat is het restitutiebeleid?

Indien het evenement niet doorgaat en dus gecanceld wordt door de organisator, kan de ticketkoper het bedrag terugvragen. Dit is alleen bij het cancelen van het evenement door de organisator! LET OP: De Ticket fee van Eventbrite wordt niet terugbetaald. Doorverkoop van kaarten aan derden met het oogpunt winst te behalen is verboden.

Wat is het alcoholbeleid?

Bezoekers van 18 jaar en ouder krijgen, bij de entree van het evenement, een polsbandje waarmee alcoholhoudende consumpties gekocht en genuttigd kunnen worden. Bezoekers onder de leeftijd van 18 jaar krijgen een polsbandje waarmee louter alcoholvrije consumpties aangeschaft kunnen worden.

Hoe krijg ik toegang tot het evenement?

Om toegang te krijgen tot Kermis Puiflijk vrijdagavond dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Tickets zijn verkrijgbaar op de website.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail.

Afbeelding van Kermis Puiflijk Vrijdagavond