Kermis Puiflijk Zaterdagavond | Dreamcast

Venster Acties

Kermis Puiflijk Zaterdagavond | Dreamcast

Kermis Puiflijk | Zaterdag 22 oktober | Band Dreamcast | Horeca de Lier

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Horeca de Lier Koningsweg 12 6655 AC Puiflijk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Dreamcast op Kermis Puiflijk vindt plaats op zaterdag 22 oktober 2022 vanaf 21:00 tot 01:30 bij Horeca de Lier Puiflijk.

Hoe krijg ik toegang tot het evenement?

Voor Kermis Puiflijk zaterdagavond geldt een minimum leeftijdsgrens van 18 jaar. Om toegang te krijgen tot het Kermisfeest dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om wordt gevraagd, word je geweigerd tot het evenement.

Wat is het restitutiebeleid?

Indien het evenement niet doorgaat en dus gecanceld wordt door de organisator, kan de ticketkoper het bedrag terugvragen. Dit is alleen bij het cancelen van het evenement door de organisator! LET OP: De Ticket fee van Eventbrite wordt niet terugbetaald. Doorverkoop van kaarten aan derden met het oogpunt winst te behalen is verboden.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail.

Programma Kermis Puiflijk

Afbeelding van Kermis Puiflijk Zaterdagavond | Dreamcast
€ 10