Verkoop beëindigd

Kerst etentje met het team

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gasterij de Thuishaven

de Blokken 1

4531 GN Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Om het einde van dit jaar en de succescolle strategie te vieren die we een aantal maanden geleden hebben gelanceerd, organiseren we een etentje met het team.

Of je nu al jaren in het team zit of letterlijk vandaag bent begonnen, iedereen is welkom.

Gasterij de thuishaven is al jaren mijn lievelings restaurant ( Jelle ). Een plek waar er enorm goed voor je wordt gezorgd. We hebben een mooi 3 gangen menu inclusief drankjes. Vlees, vis en vegetarisch. ( als er hele specifieke allergiën of intolleranties zijn hoor ik dit heel graag)

Omdat eventbrite redelijk veel geld vraagt voor administratie hebben we het volgende bedacht.

- je reserveert je kaart

- je stuurt mij ( jelle ) een whatsapp 0031614480073 met de mededeling dat je hebt gereserveerd. ( vermeld duidelijk je naam en upline NMD )

- Nederlanders ontvangen van mij een tikkie en belgen ontvangen van mij een rekeningnummer waar ze geld naar kunnen overmaken ( 37,50 euro)

- Als het geld binnen 3 dagen op mijn rekening staat of ik in ieder geval een screenshot heb ontvangen via whatsapp dat het is overgemaakt is je plaats bevestigd. Indien dit niet het geval is zal je plaats weer beschikbaar worden voor andere mensen.

- We betalen geen geld terug maar je bent in principe wel vrij om je kaart onderling door te geven aan iemand anders. Zorg wel dat dit HEEL duidelijk is aangegeven en word gecommuniceerd

Je kan gratis parkeren op zondag bij de Thuishaven en ik zou het leuk vinden om al iets eerder af te spreken om bv een lekkere wandeling te maken op de zeedijk.

Promoot het evenement ook in je eigen team en zorg dat iedereen zeker de mogelijkheid krijgt om aanwezig te zijn. We hebben een beperkt aantal zitplaatsen van 40 en vol is helaas vol.


Ik hoop jullie daar allemaal te zien. Lieve groetjes, Jelle


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gasterij de Thuishaven

de Blokken 1

4531 GN Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen