Gratis

Meerdere data

Kerst in City Life Church Leeuwarden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

City Life Church

Archipelweg 133

8921VX Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kerst vieren we in City Life Church (voorheen 'De Salvator') heel erg graag. Op het perfecte moment in de tijd werd de Zoon van God geboren. Het thema dit jaar van alle Kerstdiensten is dan ook: Perfect Time.

Gods liet ons zijn liefde kennen. Niet door iets van ons te vragen, maar door Zelf alles te geven. De Kersttijd is niet altijd een perfecte tijd voor mensen. Heb je vragen, worstel je met grote uitdagingen in het leven, ben je op zoek naar echte liefde en hoop? Dit is de perfecte tijd om één van onze Kerstdiensten mee te maken!

Kerstnachtdiensten met Elske DeWall

Wat was het prachtig vorig jaar met Elske DeWall. Dit jaar is ze terug! Samen met muzikanten en zangers/zangeressen uit onze gemeente versterkt ze de boodschap van Kerst met ijzersterke liederen. Daarnaast kun je genieten van een krachtige boodschap en veel gezelligheid in en rond het gebouw.

We hebben 5 Kerstnachtdiensten. Op zondag 23 december om 19:30 en 21:30 uur en op maandag 24 december om 18:30, 20:30 en 22:30 uur. Tijdens de dienst op 24 december om 18:30 uur is er oppas en kinderwerk voor kinderen van 0 t/m 8 jaar oud.

Kerst Gezinsdiensten met Baukje de Graaf

De Gezinsdiensten zijn een feest voor jong en oud en richten zich in het bijzonder op kinderen van de basisschoolleeftijd. We hebben dit jaar Baukje de Graaf, bekend van haar deelname aan The Voice kids. Met haar overtuigende stem zingt ze solo en met onze kinderband en kinderen. Veel van onze kinderen staan op het podium met zang, dans en toneel met veel humor. Een strakke afwisseling van al deze elementen en een aantal verrassingen zorgen ervoor dat u Kerst zult beleven als nooit tevoren!

We hebben 2 Kerst Gezinsdiensten. Op zondag 23 december om 10:00 uur en dinsdag 25 december om 10:30 uur. Tijdens de Gezinsdiensten is er Babyoppas, Dreumesoppas en Peuterwerk voor kinderen van 0-4 jaar oud.

Tickets reserveren

U kunt gratis tickets reserveren voor één of meerdere (bijvoorbeeld een Kerstnachtdienst en een Gezinsdienst) van de Kerstdiensten. Op deze manier kunnen we iedereen, jong en oud, een volwaardige zitplaats garanderen in alle diensten. Let op dat u ook ticket(s) besteld voor kinderen die u meeneemt in de grote zaal tijdens de Kerstnachtdiensten en voor kinderen in de basisschoolleeftijd die één van de Gezinsdiensten bezoeken. De deuren zullen een half uur voor aanvang voor u open gaan.

Kom en neem je familie, vrienden, buren en collega’s mee voor één of meerdere momenten 'Kerst in City Life Church'.

Alle kaarten zijn gratis te reserveren. Tijdens de diensten zullen we een collecte ophalen voor de onkosten.

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u ons mailen via communicatie@clcleeuwarden.nl of bellen naar 0623534323.

Delen met vrienden

Locatie

City Life Church

Archipelweg 133

8921VX Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen