Gratis

Kerst in de Salvator 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Salvator

Archipelweg 133

8921 VX Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kerst is een moment om stil te staan, nieuwe hoop te ontvangen en te vieren dat Gods liefde op een onwaarschijnlijke manier zichtbaar werd. U bent van harte welkom in de Salvator op 23, 24 en 25 december in onze Kerstnachtdiensten en Kerst Gezinsdiensten.

Kerstnachtdiensten met Elske DeWall en Salvation Dance Center

‘Heb het leven lief’ is het thema van de 4 Kerstnachtdiensten. Op zaterdag 23 december om 20:00 uur en zondag 24 december om 18:30, 20:30 en 22:30 kunt u een prachtige dienst meemaken vol muziek, dans, toneel en een sterke boodschap.Met Kerst bracht God leven, want Hij heeft de wereld zo ontzettend liefgehad, dat Hij zijn eigen, eniggeboren Zoon heeft gegeven (Johannes 3:16).

Behalve onze eigen teams zal ook Elske DeWall een bijdrage leveren. Ze maakte het afgelopen jaar veel indruk tijdens The Passion in Leeuwarden en dezelfde kwaliteit en beleving zal ze brengen tijdens allevier de Kerstnachtdiensten!

De dans wordt verzorgd door Salvation Dance Center. Een zeer enthousiaste groep, bekend van grote events als de EO-jongerendag en Opwekking.

Tijdens de dienst op zondag 24 december om 18:30 uur is er kinderoppas en kinderwerk voor kinderen t/m 8 jaar oud.

Kerst Gezinsdiensten met de Zandprinses

‘Kerst als nooit tevoren’ is het thema van de 2 Kerst Gezinsdiensten. Op zondag 24 december om 10:00 uur en maandag 25 december om 10:30 uur vinden deze plaats. De Gezinsdiensten zijn een feest voor jong en oud en richten zich in het bijzonder op kinderen van de basisschoolleeftijd. Veel van deze kinderen uit onze gemeente bereiden de dienst voor en zult u zien in zang, dans, video en toneel. Een strakke afwisseling van al deze elementen en een aantal verrassingen zorgen ervoor dat u Kerst zult beleven als nooit tevoren!

De Zandprinses zal tijdens beide diensten het verhaal van Kerst op indrukwekkend wijze vertellen. De Zandprinses gooit, strooit en schuift met zand op een lichtplaat en laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. De Zandprinses verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel; een schouwspel tussen licht en donker, waarbij humor, ontroering en verwondering centraal staan.

Tijdens de Gezinsdiensten is er Babyoppas, Dreumesoppas en Peuterwerk voor kinderen van 0-4 jaar oud.

Tickets reserveren

U kunt gratis tickets reserveren voor één of meerdere (bijvoorbeeld een Kerstnachtdienst en een Gezinsdienst) van de Kerstdiensten. Op deze manier kunnen we iedereen, jong en oud, een volwaardige zitplaats garanderen in alle diensten. Let op dat u ook ticket(s) besteld voor kinderen die u meeneemt in de grote zaal tijdens de Kerstnachtdiensten en voor kinderen in de basisschoolleeftijd die één van de Gezinsdiensten bezoeken. De deuren zullen een half uur voor aanvang voor u open gaan.

Nodig familie, vrienden, buren en collega’s voor één of meerdere momenten ‘Kerst in de Salvator’.

Alle kaarten zijn gratis te reserveren. Tijdens de diensten zullen we een collecte ophalen voor de onkosten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Salvator

Archipelweg 133

8921 VX Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen