€ 8,37

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hilversum, Pnielkerk

Van Ghentlaan 47

1215 PN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kerst met PRaiSe

Ook dit jaar geeft PRaiSe weer een spetterend kerstconcert. PRaiSe brengt het kerstverhaal op unieke wijze tot leven door klassieke en moderne kerstliederen af te wisselen met populaire liederen die passen bij deze kerstvertelling. Solo’s en bijzondere combinaties passeren de revue. En dit alles onder begeleiding van een band inclusief celliste! Tussen de optredens door lezen we het kerstverhaal. Daarmee verbinden we de liederen en maken het bijzondere verhaal over de geboorte van Jezus toegankelijk voor jong en oud.

Met bekende kerstliederen zoals Komt allen tezamen en Stille nacht, maar ook 'nu dat jij er bent' van Trijntje Oosterhuis, P!ink (What about us), maar ook black Gospel liederen, wordt het een eigentijdse kerstvertelling. Het thema is; als de liefde niet bestond.

Wat betekent Kerst eigenlijk?

Voor christenen betekent Kerst de komst van Christus. Hij was de langverwachte Messias en redder. De diepste betekenis van Kerst is dat God zelf de moeite nam om als mens naar deze aarde te komen. God koos deze manier om de mensheid te redden van zonde en onrechtvaardigheid. Wanneer we naar het leven van Jezus kijken zien we dit ook juist terug. Jezus treedt in woorden en daden op tegen de onrechtvaardigheid die er in de samenleving aanwezig is. Daarnaast keek Hij juist wel om naar mensen aan de rand van de samenleving.
De ultieme manier waarop Hij de overwinning op zonde en onrechtvaardigheid haalde was zijn dood aan het kruis. Kerst is het feest van het Licht. Jezus noemde zichzelf het Licht van de Wereld. In een vaak zo donkere wereld brengt Hij licht en liefde. Hij IS Liefde!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hilversum, Pnielkerk

Van Ghentlaan 47

1215 PN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen