Gratis

Kerst Special

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lichtfabriek

2 Minckelersweg

2031 EM Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zondag 24 december organiseert re:connect twee bijzondere edities van Kerstnacht in Haarlem. Om 16.00 uur een Kerst Familiedienst voor jong en oud en om 20.30 uur een spetterende Kerst Special vol zang, dans, muziek en theater. Dit jaar zullen beide vieringen plaatsvinden in de Lichtfabriek, een locatie met de perfecte naam om het feest van Licht te vieren!

Het thema voor dit jaar is SPARK, Let there be light. Alles begon namelijk met een kleine vonk in Bethlehem. Een vonk die je zomaar zou kunnen missen als je niet oplette, maar die vonk veranderde alles. Het was alsof God opnieuw zei: Er zij licht! Dit Licht kwam 2.000 jaar geleden naar ons toe en verbindt ons vandaag de dag nog steeds.

KERST SPECIAL

Mede geïnspireerd door het jaarlijks terugkerend Passion evenement ging het projectteam aan de slag om het eeuwenoude Kerstverhaal in een Passion-setting te vertellen aan een ieder die het maar horen en zien wil. Het wordt een avond waar zang, dans en verhaal samensmelten tot een geheel en waar iedereen wordt meegenomen in dat ene verhaal dat alles veranderde: de geboorte van Jezus Christus.

Heb je zin in een avond theater, dans, muziek, verhaal en samenzang, dan is dit de kerstviering die je niet mag missen.

JE BENT VAN HARTE WELKOM!

Kom dus ook op zondag 24 december naar de Lichtfabriek en nodig iedereen uit naar het feest wat niet alleen Licht bracht, maar ons ook allemaal verbindt!PRAKTISCHE INFORMATIE

Kosten
Tickets voor de Kerst Special zijn GRATIS. Tijdens de Kerst Special is er wel een collecte.

Parkeergelegenheid
De Lichtfabriek heeft een gratis parkeerplaats voor de deur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lichtfabriek

2 Minckelersweg

2031 EM Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen