Gratis

Kerstactie: Kerstpakketten uitdelen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Emmaüskerk

2 Jan van der Wegestraat

5622 JS Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 23 december gaan we de straat op om kerstpakketten uit te delen. Net als vorig jaar, maar dan iets anders. We gaan namelijk kerstpakketten uitdelen in een specifieke buurt in Eindhoven. We zoomen een klein stukje in om nog effectiever te zijn. Een kerstpakket voor de hele buurt...?

We gebruiken dit jaar de Emmaüskerk als uitvalsbasis en zullen in de buurt van de kerk kerstpakketten uitdelen. En net als vorig jaar worden de pakketten niet zomaar uitgedeeld. We gaan mensen in de wijk vragen of zij iemand kennen die ze graag een kerstpakket willen geven. Dit kan iemand zijn die ze in het zonnetje willen zetten, een vader, moeder, oma of opa of de buurman die een steuntje in de rug goed kan gebruiken. Vervolgens gaan we met deze mensen mee om de pakketten ook echt te bezorgen. De kerstgedachte wordt hiermee super praktisch, iedereen kan iets doen!

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:
09.30 - Verzamelen bij de kerk (koffie!)
10.00 - De buurt in om pakketten uit te delen.
13.00 - Lunch (verzorgd door M25)
13.30 - De buurt in om pakketten uit te delen.
16.30 - Samen afsluiten bij de Emmaüskerk.

Bij deze actie hoort ook een speciale trainingsavond, waarop we alles uitleggen, instructies geven en de details met je gaan bespreken. Deze training is verplicht, zonder deze training kun je niet meedoen. Deze training vindt plaats op dinsdag 19 december. Na jouw inschrijving zullen we contact met je opnemen om deze trainingsavond met je te bespreken.

Vorig jaar hebben we veel mensen blij kunnen maken met een kerstpakket. Mensen waren erg verrast, blij en geraakt door dit kleine gebaar. Help jij ons mee om dit jaar weer veel mensen blij te maken?

Let op: Kun je niet meedoen maar wil je wel helpen? Sponsoren kan ook! Stuur een mailtje naar info@m25eindhoven.nl.


Groeten,
namens M25 Eindhoven
Arjan Scheele

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Emmaüskerk

2 Jan van der Wegestraat

5622 JS Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen