Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Kerstnacht in Haarlem

re:connect

Kerstnacht in Haarlem
Beschikbare datums
Geen tickets beschikbaar voor komende datums

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Aantal
Toegangsbewijs 1 uur voordat het evenement begint Gratis  
Donatie (dit is geen toegangsbewijs) 1 uur voordat het evenement begint

Deel Kerstnacht in Haarlem

Evenementdetails

KERSTNACHT IN HAARLEM

Ook dit jaar hebben we het voorrecht om een KERSTNACHT IN HAARLEM te organiseren. We hebben geluisterd naar de waardevolle feedback van vorig jaar en daarom hebben we nu twee losse vieringen, meer traditionele samenzang in de planning en iets minder muzikaal geweld. Want kerst is niet een feestje van re:connect, maar een feest van en voor ons allemaal!

 

DE FAMILIE VIERING

De eerste viering is de "Familie viering" (van 19.00 tot 20.30) voor alle families en gezinnen (met jonge kids). Speciaal voor de jongere kids zal er een poppenkast theater zijn, voor de oudere kids maken we gebruik van film en voor de papa's, mama's, ooms, tantes, opa's en oma's zal er een korte overdenking zijn en we gaan natuurlijk heel veel zingen. Meer traditionele liederen en een paar knallers. We hopen zo een hele mooie mix te maken waarbij we dicht bij onszelf blijven,maar ook gehoor geven aan de wensen van de bezoekers die we enorm waarderen.

 

KERSTNACHTSAMENZANG

De tweede viering is de "Kerstnachtsamenzang" (van 21.30 tot 23.00). De naam zegt het al, we gaan hier heel veel samen zingen. Oude bekende liederen, sommige precies zoals we ze kennen en andere nummers in een nieuw jasje. Maar het wordt knus en gezellig. Gilbert zal ook een korte overdenking delen over Kerst. Deze viering is voor iedereen die van zingen houdt of ervan geniet om tussen zingende mensen te staan.

 

MUZIKALE INVULLING

Ook dit jaar hebben we weer nagedacht over de muzikale invulling van de avond. En we denken dat we ook dit jaar weer een mooie line-up hebben voor onze Kerstnacht vieringen.

 

VOW

VOW is een Haarlemse Close Harmonie groep bestaande uit zeer getalenteerde vocalisten. Vorig jaar gaven ze een heel mooi kerstconcert in Haarlem en sindsdien staan ze hoog op onze lijst. En het is gelukt, want VOW komt dit jaar naar onze Kerstnachtviering. Ze zullen tijdens beide vieringen hun bijdrage leveren. Hun passie voor God, mensen en muziek zullen garant staan voor een mooi optreden waarbij de boodschap van Kerst wordt gecommuniceerd.

 

SHARON KIPS

Natuurlijk mag Sharon ook niet ontbreken op Kerstnacht. Na haar CD presentatie in de Philharmonie eerder dit jaar hebben veel Haarlemmers opnieuw kennis met haar kunnen maken. En dat smaakte volgens ons naar meer. Dus dit jaar geen top-artiest van buiten Haarlem, maar gewoon onze eigen Sharon met haar bijzonder mooie stem.

 

GILBERT THERA

Gilbert Thera is voorganger van re:connect. Hij is getrouwd met Sharon en samen zijn ze de trotse ouders van Isa. Gilbert is naast spreker ook aanbiddingsleider en muzikant. Verder is Gilbert als ambassadeur nauw betrokken bij het werk van Compassion. Zijn passie is om mensen te motiveren om te connecten met God en elkaar én om te investeren in anderen.

 

TOLK NEDERLANDSE GEBARENTAAL

Zoals bij iedere dienst van reconnect is er een tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig tijdens beide Kerstnachtvieringen.

 

EN NATUURLIJK OOK...

Naast VOW en Sharon zullen de vocals van re:connect en de muzikanten van de Surrender band er ook weer bij zijn. Zij zullen de samenzang begeleiden.

Kortom, het wordt WEER een bijzondere avond in het theater, een feest waar je eigenlijk bij moet zijn. Of je nu wel of niet gelooft, kerkelijk of niet, wonend in Haarlem of de regio, dit feest is voor iedereen.

Je kan je GRATIS registreren. Zegt het voort en laten we samen weer Kerst vieren. Per viering is er plek voor 400 personen, vorig jaar waren we met meer dan 1.200 mensen en was er ook een wachtlijst. Dus wacht niet te lang met registreren.

 

ALLES OP EEN RIJ

KERSTNACHT IN HAARLEM

Datum: 24 december 2014
Locatie: Kleine Zaal Philharmonie (Lange Begijnestraat 11, 2011 HH Haarlem)

Deuren open: 18:00 uur
FAMILIE VIERING: 19.00 uur - 20.30 uur

Deuren open: 20:30 uur
KERSTNACHTSAMENZANG: 21.30 uur - 23.00 uur

Toegang is VRIJ, er zal een collecte zijn.

LET OP! Bij het bestellen van de kaarten moet je aangeven naar welke viering je komt (de eerste of de tweede)

Meer info op www.kerstnachtinhaarlem.nl

Heb je vragen over Kerstnacht in Haarlem? Neem contact op met re:connect

Waar en wanneer


Philharmonie Haarlem
11 Lange Begijnestraat
2011 HH Haarlem
Nederland

Organisator

re:connect

Wij zijn re:connect. Onze droom is om samen met jou en anderen te (re)connecten met God en elkaar.

Wij zijn gewone mensen die geloven in een niet zo gewone God die houdt van iedereen en die liefde willen wij weerspiegelen door ons leven heen.

re:connect community church
Postbus 2550
2002 RB Haarlem

KvK: 57158479
IBAN: NL96 INGB 0007 8643 13 t.n.v. re connect community church

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.