Gratis

Meerdere data

Kerstnacht in Haarlem

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Patronaat

2 Zijlsingel

2013 DN Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kerstnacht in Haarlem

Na edities in de Philharmonie, de Begijnhofkapel en de Lichtfabriek zullen onze kerstvieringen dit jaar plaatsvinden in het PATRONAAT!

Familiedienst

Men neme een enthousiaste cast, een te gekke band en de mooiste boodschap die er maar bestaat en je hebt alles wat je nodig hebt voor samenzang en een leuke Kerst familiemusical.

Heb jij zin in een mooi familiefeest? Registreer je dan vandaag nog zodat jij zeker bent van jouw gratis tickets en vier dit mooie feest samen met ons om 13.00 uur in het Patronaat.

Kerst special

Dankzij de eeuwenoude boodschap van Kerst worden vandaag de dag nog steeds levens veranderd. Het geloof in en het volgen van Jezus maakt het leven misschien niet makkelijker, maar het zorgt er wel voor dat je er nooit alleen voor staat.

Volg het verhaal van een normale vrouw van kind tot oma en ontdek hoe de boodschap van Kerst ervoor zorgt dat zij mocht worden wie zij mag zijn. Laat je meenemen in een avond vol theater, dans en muziek, een avond waar verhaal en samenzang samenkomen. Kom op zondag 23 december om 17.00 uur of 20.00 uur naar het Patronaat en nodig iedereen om dit feest met ons te vieren.

Delen met vrienden

Locatie

Patronaat

2 Zijlsingel

2013 DN Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen