Gratis

Meerdere data

Kerstpakketten Wijnproeverij

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Zakenstation - De Restauratie

Stationsplein 99-214

1703 WE Heerhugowaard

Netherlands

Beschrijving van het evenement
Ontdek onze exclusieve kerstpakketten en proef onze unieke kwaliteitswijnen.

Over dit evenement

Blijf jij deze zomer ook in Nederland? Beleef dan alvast het kerstgevoel bij ons in Heerhugowaard. Dit jaar hebben Grapendaal Kerst & Thema concepten en deBesteWijnBij hun handen ineengeslagen en een aantal mooie pakketten samengesteld.

Wij begrijpen maar al te goed dat je graag wilt weten wat je aan je werknemers geeft. Daarom organiseren wij deze beleving in De Restauratie. Je kan de verschillende productlijnen ervaren en de bijpassende wijnen proeven. Zeker na dit turbulente voorjaar, verdient je medewerker een mooi pakket.

Hoe ziet een middag eruit

Wij nemen uiteraard de 1,5 meter richtlijn stikt in acht en nemen de nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen. Voor aanvang vragen of je geen klachten ervaart.

We starten om 16:00 uur en eindigen rond 18:00 uur. Je kunt inlopen om de open wijnen te proeven. Uiteraard zal onze wijnfanaat je voorzien van de nodige uitleg over de biologische wijnen en de kleine, unieke wijnhuizen. Tegelijkertijd kan je de themalijnen van Grapendaal Kerst & Thema concepten ervaren. Paul kan je alles over de producten en de maatwerkmogelijkheden vertellen.

Schrijf je nu in voor een van onze vier middagen.

Delen met vrienden

Locatie

Het Zakenstation - De Restauratie

Stationsplein 99-214

1703 WE Heerhugowaard

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen