Gratis

Kerstviering 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noorderkerk

48 Noordermarkt

1015 NA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdag 15 december 2017 is de jaarlijkse kerstviering van Tot Heil des Volks. Voor ons als organisatie is deze viering altijd een bijzonder moment. Wij hopen dan ook dat je dit jaar weer of misschien voor de eerste keer komt. Je bent in elk geval van harte welkom!

‘Wie zie jij?’ is dit jaar het thema. Gert-Jan Segers (ChristenUnie) legt uit waarom hij geraakt wordt door misstanden in de prostitutie en wat de politiek doet om mensenhandel aan te pakken. Gert Hutten houdt een meditatie over de vraag hoe je naar mensen kijkt en wat we daarover van Jezus kunnen leren. Verder hoor je het verhaal van een ex-prostituee. Wat heeft prostitutie met haar gedaan? Daarnaast is er ruimte voor samenzang en aanbidding met orgel en band onder leiding van Ronald Koops, is er een optreden van een bijzonder THDV-koor, ontmoet je andere medewerkers van Tot Heil des Volks en is er chocolademelk met wat lekkers voor jong en oud. Kortom: te mooi om niet te komen.

Locatie: Noorderkerk, Noordermarkt 48, Amsterdam
Kerk open: 19.00 uur, aanvang avond: 19.30 uur. Einde rond 21.30 uur.

De kerstviering is zoals altijd gratis. Maar omdat de kerk op een gegeven moment vol is, vinden we het fijn als je jezelf even aanmeldt. Je krijgt na aanmelding een ticket. Print deze uit en neem deze mee naar de kerstviering. En kun je onverhoopt toch niet komen? Meld dit dan even bij ons. Dan maken wij iemand anders blij met jouw kaartje.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan gerust!

We hopen je te zien op 15 december!

Tot Heil des Volks
communicatie@totheildesvolks.nl
T(020) 344 63 10

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noorderkerk

48 Noordermarkt

1015 NA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen