Gratis

Kerstviering

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noorderkerk

48 Noordermarkt

1015 NA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit wordt de 163e kerstviering van THDV en we hopen dat jij erbij bent! Het thema is dit jaar 'Wat is je naam?' en onder meer Arie de Rover (auteur/coach) en Gert Hutten (directeur THDV) zullen spreken. Verder zingen we traditionele én nieuwe kerstliederen met orgel en de THDV-projectband onder leiding van Ronald Koops. Ook hebben we dit jaar het daklozenkoor ‘De Straatklinkers’ uitgenodigd! Het wordt een sfeervolle en warme avond die je niet mag missen!

Tijdens de kerstviering wordt gecollecteerd voor het werk van Amsterdammers Helpen Amsterdammers (AHA), een project van THDV. Veel mensen in onze samenleving missen de warmte van een 'thuis'. AHA is een plek in hartje Amsterdam waar dak- en thuislozen op adem kunnen komen. We bieden hen eten, warmte en gezelligheid. Samen met de gasten zoeken we ook naar mogelijkheden voor een zinvolle dagbesteding.

We willen je vragen om - als je dat kunt - sokken, wanten, sjaals of mutsen mee te nemen, zodat we de honderden daklozen in Amsterdam praktisch kunnen dienen. We zetten manden en tafels neer bij de ingang waar je deze in kunt leveren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tijden?
Het programma begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Hierna is er warme chocolademelk met wat lekkers.

Waar kan ik parkeren?
Rondom de kerk is het betaald parkeren en is er beperkt parkeergelegenheid. We raden je aan om met het OV te komen. De Noorderkerk ligt op een kleine 20 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de vele parkeergarages in de stad.

Hoe kan ik jullie bereiken als ik vragen heb?
Stuur ons een e-mail via communicatie@thdv.nl of bel met (020) 344 63 10 (ma t/m do van 9.00 - 16.00 uur). Vraag naar de afdeling Communicatie en geef aan dat je een vraag hebt over de kerstviering.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Nee, je hoeft je ticket niet mee te nemen. We willen graag dat je tickets besteld zodat we weten hoeveel mensen er komen. Er kan maar een beperkt aantal mensen in de kerk.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Nee, we hebben liever dat je ons mailt als je toch niet kunt komen. Dan kunnen we de tickets verdwijderen en mensen uit de wachtlijst een plek geven.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noorderkerk

48 Noordermarkt

1015 NA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen