Uitverkocht

* Kerstworkshop *

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Molen de 4 Winden

Terbregse Rechter Rottekade 91

3055 XC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ik heb de afgelopen maand veel verzoeken en vragen gekregen over gebak voor de feestdagen. Ik heb besloten om op dit verzoek in te gaan, en deze maand een aantal workshops in feestsfeer te plannen.

Wat heb ik in petto?
Een rijke, met spijs gevulde, vruchtenstol. Perfect voor bij de kerst-brunch. Maar hij misstaat natuurlijk ook niet op andere momenten, 'gewoon' in het weekend of met Pasen. Natuurlijk op de avond zelf al afgebakken in de molen, en door het rijke deeg en gevuld met spijs bijna een week nog lekker zacht.

Op veler verzoek een traditionele Christmas-pudding. De Christmas-pudding sluit bij veel Britten het kerstdiner af. Heerlijk met warme custard of blanke vla. Door het rijpingsproces en lange koken, krijgt hij volle smaken. Door de gedroogde vruchten is het echt iets wat bij de winter hoort.

En als laatste een banketstaaf of banketkrans. Gemaakt met roomboterbladerdeeg (die maken we niet zelf), gevuld met amandelspijs en afgewerkt met amandelschaafsel. Deze zullen we ook op de avond zelf al bakken.

----

De workshop gaat door met minimaal 4 deelnemers.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Molen de 4 Winden

Terbregse Rechter Rottekade 91

3055 XC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen