Gratis

Keuken assistent in een dag

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ROC Da Vinci College

100 Leerparkpromenade

3312 KW Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Soms kan de keuken net even wat extra hulp nodig hebben maar je kunt niet direct een kok inzetten, dan is deze keuken assistent handig

Over dit evenement

Soms kan de keuken net even wat extra hulp nodig hebben maar je kunt niet direct een kok inzetten. Een assistent zou dan bij een aantal werkzaamheden al heel erg helpen. Iemand uit de afwas of uit de bediening kan dan al de redding zijn. Deze hulpen wil je ook getraind hebben en wat keukenkennis hebben. Daarom deze workshop.

• Heeft basiskennis van arbo-, veiligheids- en milieuregels, hygiëne en HACCP

• Weet waarom het opvolgen van bedrijfsprocedures en bedrijfsregels belangrijk is

• Benoemt wat het voordeel is van samenwerken

• Heeft basiskennis van kwaliteitseisen van voedingsmiddelen

• Selecteert voedingsmiddelen die niet aan de gewenste kwaliteitseisen voldoen

• Past bewerkings-, bereidings-, inpak- en/of verpakkingstechnieken van voedingsmiddelen toe

• Signaleert en meldt tijdig dat voorraad aangevuld moet worden

• Eenvoudige gerechten maken

• Opmaken van een bord

• Garnituren maken / voorbereiden

• Heeft basis kennis van snijtechnieken

• Kan zelfstandig schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ROC Da Vinci College

100 Leerparkpromenade

3312 KW Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator ConcreetAdvies

Organisator van Keuken assistent in een dag

Petra Venekamp van ConcreetAdvies ondersteunt en adviseert horecaondernemers in hun bedrijfsvoering, zo breed als de bedrijfsvoering in de horeca ook kan zijn, met als specialisatie wet- en regelgeving. Petra  werkt sinds jaar en dag in de gastvrijheidsector. Zodoende kent zij de internationale hotellerie en nationale horecabranche van binnen en buiten en heeft ze veel praktijkervaring met het omgaan met medewerkers. Ook is zij auteur van een aantal horecaboekjes. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen