Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Kick-off bijeenkomst senioren CNV Connectief in Gelderland, Westervoort

CNV Connectief

Woensdag 4 maart 2020 van 10:30 tot 15:45 (CET)

Kick-off bijeenkomst senioren CNV Connectief in...

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Kick-off in senioren CNV Connectief Gelderland 3 mrt. 2020 Gratis  

Deel Kick-off bijeenkomst senioren CNV Connectief in Gelderland, Westervoort

Evenementdetails

Kick-off bijeenkomst senioren CNV Connectief in Gelderland

Binnen CNV Connectief gaan de senioren in 2020 samenwerken onder de naam Intersectorale groep Senioren CNV Connectief. In elke provincie is een feestelijke Kick-off bijeenkomst waarvoor we alle senioren en hun partners uitnodigen. We hopen dat we een aantrekkelijk programma hebben samengestel


Programma
10.00 uur  Inloop met koffie en thee.
10.30 uur  Opening door de voorzitter van de provinciale activiteitengroep Chris Cuperus.
10.40 uur  Seniorenbrein (I) door Jan van der Zwan van het Breinbureau.
11.15 uur  Presentatie nieuwe structuur Intersectorale groep Senioren CNV Connectief door het  interim sectorgroepsbestuur en de provinciale activiteitengroep Gelderland
12.30 uur  Lunch.
13.30 uur  Seniorenbrein (II) door Jan van der Zwan.
14.15 uur  Wassend water, woeste grond, een historische (terug)blik op het Gelders Eiland.  
15:15-15:45 Afsluiting met hapje en drankje.


Presentatie nieuwe structuur Intersectorale groep Senioren CNV Connectief
Dit zal nog wel even wennen zijn, maar daar gebruiken we het jaar 2020 voor. Over de details van dit nieuwe beleid willen we u graag informeren en natuurlijk ook uw mening horen. Door meer verbondenheid staan we sterker en zijn we beter in staat om onze belangen te behartigen en landelijk een vuist te maken. Jacob Ouderkerken, secretaris van het interim Sectorgroepsbestuur, zal de nieuwe organisatie toelichten. De werkwijze en inrichting van de organisatie in Gelderland zal door Wilm Janssen en Chris Cuperus aan de orde komen. U krijgt ruim de gelegenheid om vragen te stellen.


Seniorenbrein.
Je levensstijl bepaalt mede of je brein snel veroudert of niet. Uit onderzoek blijkt dat er steeds grotere onderlinge verschillen te zien zijn in de kwaliteit van het brein, naar mate mensen ouder worden. Ouderdom komt met gebreken, maar sommige gebreken kun je voor een groot deel omzeilen. Deze middag zoomt psycholoog Jan van der Zwan in op het seniorenbrein. Aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden krijg je inzicht in de veranderingen die er bij het ouder worden in de hersenen optreden en hoe je daar deels zelf verandering in aan kunt brengen.


Het Gelders Eiland.
Toon Hendriksen is lid van de Heemkundekring Rijnwaarden. Hij zal een presentatie geven over de historie van Het Gelders Eiland incl. de dorpen Pannerden, Lobith, Tolkamer, Spijk, Aerdt en Herwijnen in hun eeuwenlange strijd, met de wispelturige Rijn met zijn steeds veranderende waterarmen.


Informatie.
Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, reiskosten zijn voor eigen rekening
Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met cnvc-senioren@cnv.nl

 
Heb je vragen over Kick-off bijeenkomst senioren CNV Connectief in Gelderland, Westervoort? Neem contact op met CNV Connectief

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Zalencentrum Wieleman
Dorpsstraat 11
6931 BA Westervoort
Nederland

Woensdag 4 maart 2020 van 10:30 tot 15:45 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

CNV Connectief

Binnen CNV Connectief word je lid van de specifieke sector waarbinnen je werkt, wilt gaan werken of gewerkt hebt. Dit kan zijn het onderwijs, de overheid, de publieke diensten of zorg & welzijn. CNV Connectief is de koepelorganisatie die al deze sectoren bij elkaar brengt, en zo gezamenlijk één sterke organisatie vormt voor iedereen in de publieke sector. Waar jij gericht bent op anderen, zijn wij er voor jou.

Wat doet de vakvereniging?

Samen met onze leden zorgen wij ervoor dat jij op een goede en prettige manier je werk kunt doen. Dit doen we door goede arbeidsvoorwaarden (cao) af te spreken, door je te helpen bij je professionele ontwikkeling en er voor je te zijn als het tegenzit (individuele rechtsbijstand). We vormen een groot netwerk, waar je met en van elkaar leert.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.