Kick-off Crowdfunding Workshop 13 december 2016 Utrecht
€ 114,95
Kick-off Crowdfunding Workshop 13 december 2016 Utrecht

Kick-off Crowdfunding Workshop 13 december 2016 Utrecht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Springhuys

7 Springweg

3511 VH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Doelgroep
Projecteigenaren en ondernemers die crowdfunding in willen zetten (of al inzetten). Voor profit en non-profit, voor jong en oud.

Over crowdfunding
Crowdfunding – het ophalen van geld bij een grote massa kleine financiers – is een innovatieve vorm van (online) financiering met onvermoed potentieel. Het kan mensen niet alleen in staat stellen kapitaal te vergaren voor een project of onderneming, maar biedt – mits goed ingezet – ook mogelijkheden voor marketing, kennis- en contactendeling en binding met ‘supporters’. Maar het is geen ‘easy money’: het vereist een slimme campagne en hard werken.

Inhoud
In deze workshop ontdek je niet alleen wat crowdfunding is, maar kijk je direct naar of en zo ja hoe crowdfunding effectief toe te passen is op jouw project of onderneming. Tijdens het eerste deel van de workshop brengen we crowdfunding in kaart: een stevige introductie van het fenomeen, de kansen en valkuilen, waarbij aansprekende voorbeelden van succesvolle en minder succesvolle crowdfundingacties de revue passeren. In het tweede deel werken we aan de hand van cases uit de groep en leggen direct de basis voor deze crowdfunding campagnes.

Crowdfunding Canvas
In zowel het eerste als het tweede deel van de workshop maken we gebruik van het Crowdfunding Canvas. Deze tool is door ons ontwikkeld in de dagelijkse praktijk van het ontwikkelen en ondersteunen van crowdfunding campagnes.

--

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn ticket ook op factuur bestellen?
Ja, deze mogelijkheid is er wel, maar het is stukken sneller om via iDeal je ticket te bestellen. Kan je niet via iDeal betalen? Stuur dan een mail naar info@douwenkoren.nl voor het bestellen van je ticket op factuur. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen sturen we jou de factuur op. Na betaling ontvang je van ons je ticket.

--

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Springhuys

7 Springweg

3511 VH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen