Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Kick Off Event Plasticdieet

Opgemärkt & Gemeente Almere

Zaterdag 1 juli 2017 van 11:30 tot 14:00 (CEST)

Kick Off Event Plasticdieet

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Opgemarkt 1d 23u 49m Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Kick Off Event Plasticdieet

Evenementgegevens

Een maand lang zonder plastic (wegwerp)producten... kun jij het? Duurzaamheidsvereniging Opgemärkt en zero waste blog Emma+John organiseren in juli het Plasticdieet. Wij laten met tips, inspiratie en worksheets zien hoe leuk en eenvoudig het is om de plasticsoep te verminderen.

Samen met Gemeente Almere vindt op 1 juli van 12:00 tot 14:00 uur het gratis toegankelijke kick-off evenement plaats op de duurzame en plantaardige evenementlocatie De Drijfveer in Almere. Toffe plastic talks van jonge ondernemers, een plasticvrije lunch en een flinke dosis inspiratie zorgen ervoor dat iedereen extra gemotiveerd aan de slag kan gaan. Wil jij één van de exclusieve toegangskaarten voor het evenement bemachtigen? Kijk dan snel op de Facebookpagina van Opgemärkt.

Vergeet je niet in te schrijven via www.plasticdieet.nl en ontvang wekelijks werkboeken vol tips, nuttige informatie én toffe extra's in je mailbox. Heb je vragen over Kick Off Event Plasticdieet? Neem contact op met Opgemärkt & Gemeente Almere

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Drijfveer duurzame vergaderlocatie
15 Sturmeyweg
1324 KN Almere
Nederland

Zaterdag 1 juli 2017 van 11:30 tot 14:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Opgemärkt & Gemeente Almere

Het Plasticdieet is onderdeel van Plastic Free July, een internationale non-profit actie om aandacht te vragen voor het gebruik van single use plastic. De campagne begon in 2011 in Australië als lokaal initiatief, maar wordt inmiddels wereldwijd gevolgd. Duurzaamheidsvereniging Opgemärkt doopte de internationale campagne vorig jaar om tot Plasticdieet. Dit kreeg aandacht in onder andere RTLNieuws, EditieNL en de Marie Claire. Dit jaar is het Plasticdieet door de vrijwilligers verder geprofessionaliseerd en uitgebreid en is Gemeente Almere verbonden als officiële partner. 

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.