kick-off Social Media Challenge

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Stadskazerne

216 Oudestraat

8261 CA Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
meer bekendheid, meer bereik en meer mensen in je zaak? Kom ook naar de kick-off!

Over dit evenement

Iedere binnenstadsondernemer die klanten wil moet zich (online) profileren. Dat levert meer bekendheid, meer bereik en meer mensen in je zaak op.

Voor de marketing van de binnenstad van Kampen is dit ook belangrijk, want als we bezoekers willen trekken moeten we onszelf ook online op de kaart zetten als binnenstad met een breed en interessant cultuur(historisch) en vrijetijdsaanbod. Daaronder vallen dus ook leuke, verrassende winkels en horecazaken! Dat aanbod verkoopt zich niet vanzelf, daarvoor moeten jullie zelf actief promotieactiviteiten ontplooien naast de gezamenlijke marketinginspanningen van onder meer Kampen Partners.

En het goede nieuws is: daar gaan we jullie bij helpen! Dus kom ook naar deKick-off van de Social Media Challenge inclusief gratis workshop van Hester Timmerman.

We volgen het nationale Coronaprotocol en de adviezen van het RIVM. Daarom is aanmelden via deze website gratis, maar vanwege de zaalindeling wel verplicht. Zonder inschrijving kunt u niet meedoen. De inschrijving sluit op donderdag 17 september.

En vergeet niet: koop lokaal, deel sociaal :-)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Stadskazerne

216 Oudestraat

8261 CA Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen