€ 210,20 – € 315,23

Kick-off training Stichting Leren Genieten i.s.m. JongBurnout.nl

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Heerlijckyt Van Elsmeren

2 Weg op Halen

3450 Geetbets

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Heb je genoeg van gevangen te zitten in je hoofd? Laat dan nu al jouw oude shit los en bevrijdt jezelf.
De tijd is gekomen dat jouw krijger mag wakker worden en als een koning(in) de troon van jouw leven mag bestijgen.

Dit doe je door oude patronen los te laten en eindelijk die oerkracht die diep in jouzelf is begraven te bevrijden. Eindelijk jouw oerkracht en oerkreet te mogen laten horen. Je volledig uit te drukken zoals jij bent, met hart en ziel.

Tijdens deze training mag het allemaal. Vervolgens ga je in jouw kracht staan. Je leert hoe het voelt om ‘Ja’ en ‘Nee’ te zeggen vanuit jouw kern. Om uiteindelijk uit te komen bij wat je echt wilt in jouw leven.
Een echte krijger vecht immers niet zo maar, maar verdedigt op een zo respectvol mogelijke manier zijn/haar grenzen. Vanuit een innerlijk kompas dat wijst op zijn/haar diepste wens voor zichzelf en diens naasten.

Je verlaat de training met een goed idee van wie je echt bent en wat je echt wilt. Je zult met meer rust en vertrouwen in de wereld durven te stappen.

Ondertussen wordt er de hele dag goed voor je gezorgd. Er is een heerlijk en gezond ontbijt, lunch en vieruurtje voorzien. Er is ook voldoende tijd om tussendoor te ontspannen en inzichten te verwerken. Ticketten zijn wel beperkt, dus als ik jou was, zou ik snel registreren. Wees bereid om te investeren in jouzelf. Alle kennis begint met zelfkennis, dit geld ook zo voor vertrouwen en liefde. Het begint met jouzelf. En luister jij al echt naar wat jouw lichaam jou aangeeft en soms vraagt? Of kan het toch nog iets beter? Of misschien zelfs veel beter? Aarzel dan niet, deze training is de geknipte voor jou.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Heerlijckyt Van Elsmeren

2 Weg op Halen

3450 Geetbets

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen