Gratis

Meerdere data

Kick Off van [CirKL]: Kom in je element op het Almeerderstrand

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atelier StrandLAB (ter hoogte van strandrestaurant Poortdok)

IJmeerdijk 1

Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontdek op welke manier jij in verbinding staat met de elementen aarde, water, vuur en lucht en werk mee aan [CirKL] op het Almeerderstrand

Over dit evenement

Kom in je element

Ontdek op welke manier jij in verbinding staat met de elementen aarde, water, vuur en lucht en werk mee aan [CirKL], een nieuw project van CitySenses. Net als afgelopen jaar zijn we ook deze zomer weer te vinden op het Almeerderstrand. Met steun van StrandLAB Almere wordt er de komende maanden toegewerkt naar een korte film en multi-sensitieve eindpresentatie in september. Samen met filmmaker Martijn van der Weijden, kunstenares Suzan Abee en het publiek zoekt CitySenses opnieuw de grenzen op van kunst, wetenschap, spel en natuur.

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 10 juli is de aftrap van CitySenses. Kom ook en bezoek het atelier StrandLAB en de omliggende Strandwachters. Van 20:00 - 21:30 uur ga je in kleine groepen op reis langs de 4 elementen. Je ontdekt hoe aarde, water, vuur en lucht van invloed zijn op jou en jouw leven. Dit doen we middels filmfragmenten uit de poëtische film The Calling en optredens van kunstenaars Suzan Abee, Mireille Schermer en performer Jos Rosier.

Reserveer je (gratis) kaarten voor 10 juli, dan rekenen we op je komst!

Belangrijk voor deelname

Meld je via eventbrite aan voor de workshops die je wilt volgen, zodat we weten dat je komt. Om voldoende afstand tot elkaar te kunnen bewaren, ontvangen we maximaal 30 deelnemers en delen we op in groepen. Neem extra warme kleding mee. Voor wat lekkers te eten en te drinken wordt gezorgd.

Delen met vrienden

Locatie

Atelier StrandLAB (ter hoogte van strandrestaurant Poortdok)

IJmeerdijk 1

Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen