Gratis

Kickoff crowdfunding in samenwerking met Gemeente Den Haag

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Kom naar de online Kickoff crowdfunding van voordekunst!

Over dit evenement

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding?

Op 19 mei 2021 organiseren we in samenwerking met Gemeente Den Haag een gratis online kickoff crowdfunding.

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne en hoor wat Gemeente Den Haag kan betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld? Iedereen uit Den Haag die nadenkt om een crowdfundingcampagne te starten voor een creatief project.

Wat gaan we doen? Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van het project, om jouw campagne met een voorsprong te beginnen.

Verder krijg je alle tips, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingproject en gaan we in op wat Gemeente Den Haag kan betekenen voor jouw project. Binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne!

Dus: denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding! Er zijn in totaal 15 plekken beschikbaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen