Kickoff Crowdfunding Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Provinciehuis te Zwolle

Luttenbergstraat 2

8012 EE Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kick-off Crowdfunding
21 maart 2019, 16:00 - 17:30

Op donderdag 21 maart 16:00 tot 17:30 uur organiseert het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel samen met voordekunst een Kickoff Crowdfunding in Zwolle. De workshops zijn speciaal bedoeld voor koren of muziekverenigingen in de provincie Overijssel.

Wilt u weten wie uw publiek is en hoe u hen kunt bereiken? En zoekt u naar middelen om uw begroting rond te krijgen? Daar is crowdfunding dé manier voor! Het stelt u in staat met een goede financieringsmix uw concert, aanschaf instrument of ander project te kunnen realiseren. Crowdfunding is eigenlijk financiering en marketing in één klap. Voor veel organisaties is crowdfunding nog onbekend terrein.

Deze kickoff kan hierbij helpen! Tijdens de kickoff wordt duidelijk welke projecten zich lenen voor crowdfunding en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding. Boordevol tips en best practices, maar wordt er ook samengewerkt aan de opzet van uw eigen crowdfundingcampagne. Tenslotte is er voldoende tijd voor vragen.

Adres: Provinciehuis te Zwolle, Luttenbergstraat 2 in Zwolle.


Meld je direct aan via dit formulier. Vragen? Stel ze aan Alyssa van voordekunst via alyssa@voordekunst.nl. www.voordekunst.nl

Datum en tijd

Locatie

Provinciehuis te Zwolle

Luttenbergstraat 2

8012 EE Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen