Kickoff Crowdfunding voor creatieve makers uit Rotterdam

Venster Acties

Kickoff Crowdfunding voor creatieve makers uit Rotterdam

Kom naar de Kickoff Crowdfunding van Gemeente Rotterdam en voordekunst voor creatieve makers uit Rotterdam!

Door Stichting voordekunst

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 9 mei 2023 19:30 - 21:00 CEST

Locatie

De Kroon Rotterdam 20-22 Schiemond 3024 EE Rotterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Kom naar de Kickoff Crowdfunding van voordekunst in samenwerking met Gemeente Rotterdam.

Op 9 mei organiseren we i.s.m. Gemeente Rotterdam van 19.30-21.00 uur een gratis kickoff crowdfunding in De Kroon, Rotterdam.

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het opzetten van een crowdfundingcampagne en hoor wat onze matchfundingpartners uit de regio, o.a.: Gemeente Rotterdam en Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, kunnen betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld? Iedereen uit Rotterdam en omstreken die nadenkt over het starten van een crowdfunding campagne voor een creatief project.

Wat gaan we doen? Tijdens de Kickoff Crowdfunding vertellen we je alles over het opstarten van jouw project, zodat je jouw campagne met een voorsprong kunt beginnen. Je krijgt tips, we kijken naar best practices en gaan samen aan de slag met de opzet van jouw eigen crowdfunding. Ook gaan we in op wat onze matchfundingpartners voor jouw project kunnen betekenen.

Binnen een uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne! Dus: denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding!

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting voordekunst

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of de ‘crowd’.

Gratis