Kickoff Crowdfunding voordekunst ism Kunstraad Groningen

Venster Acties

Kickoff Crowdfunding voordekunst ism Kunstraad Groningen

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Kom naar de Kickoff Crowdfunding in Groningen!

Door Stichting voordekunst

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 14 apr. 2023 13:00 - 14:00 CEST

Locatie

Martinikerkhof 13 13 Martinikerkhof 9712 JG Groningen Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur
  • eTicket voor mobiel

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Kom naar de Kickoff Crowdfunding van voordekunst i.s.m. Kunstraad Groningen!

Op 14 april organiseren we i.s.m. Kunstraad Groningen van 13.00-14.00 uur een gratis kickoff crowdfunding bij de Kunstraad, Martinikerkhof 13 in Groningen. De workshop wordt gevolgd door spreekuren waarbij je in gesprek kunt met een medewerker van voordekunst over jouw project. Hier kun je je voor inschrijven via : https://www.eventbrite.nl/e/tickets-spreekuur-met-voordekunst-in-groningen-587398945057. Deze spreekuren zijn optioneel.

De Kickoff

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het opzetten van een crowdfundingcampagne en hoor wat onze matchfundingpartners kunnen betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld? Iedereen uit Groningen en omstreken die nadenkt over het starten van een crowdfunding campagne voor een creatief project.

Wat gaan we doen? Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van jouw project, zodat je jouw campagne met een voorsprong kunt beginnen. Je krijgt tips, we kijken naar best practices en gaan samen aan de slag met de opzet van jouw eigen crowdfunding.

Binnen een uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne! Dus: denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding!

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting voordekunst

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of de ‘crowd’.

Gratis