Gratis

Kickoff Kennis- leer & deel programma Renovatie bij Mutatie (Mureno)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Heeft u belangstelling voor de ervaringen en aanpak van een renovatiestroom van huurwoningen die leegkomen? Kom naar de kickoff.

Over dit evenement

Renoveren bij mutatie, ook bekend onder de naam Mureno is voor woningcorporaties dé oplossing om huurwoningen bij mutatie te renoveren. De Mureno-methodiek ontzorgt woningcorporaties van initiatieffase tot opleverfase en is acht tot elf procent goedkoper dan renoveren bij een projectmatige aanpak.

Daarmee is Mureno direct ook het antwoord voor woningcorporaties die worstelen met de vraag hoe zij hun woningbezit tussen koopwoningen gaan verduurzamen. Tijdens mutatiemomenten kunnen ook deze huurwoningen immers efficiënt worden aangepakt. Gemiddeld behoren 6-8% van het totale corporatiebezit jaarlijks tot de zogenaamde mutatiewoningen. Voor geheel Nederland hebben we het dan over ruim 130.000 woningen die bij mutatie naar betere, duurzame en comfortabele huizen kunnen worden gerenoveerd.

Het komend jaar gaat de COP zich richten op het Mureno-concept door in de huidige- en lopende aanpak een aantal interventies te doen en daarnaast een aantal innovatiedoelstellingen te benoemen. Voor het gemak noemen we deze aanpak Mureno2050-release 1.0

KICKOFF Kennis- leer & deel programma Renoveren bij mutatie (Mureno).

Donderdag 18 november 2021 | 14:30-16:30 uur

Locatie Spark Fieldlab

Paardskerkhofweg 15, 5223 AJ 's-Hertogenbosch

U ontvangt na inschrijving (na enkele dagen ervoor) meer informatie en instructies. Indien toch nog vragen? Graag een bericht naar peter@tki-urbanenergy.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Peter Linders en Thieu Platenburg

Organisator van Kickoff Kennis- leer & deel programma Renovatie bij Mutatie (Mureno)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen