Gratis

Kickstart je Marketingplan voor MKB ondernemers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

2605 Marketing

Sint Nicolaasstraat 2

3401 BS IJsselstein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor de groei van je bedrijf heb je een marketingplan nodig. Maar hoe pak je dat in de praktijk aan? Hoe communiceer je je boodschap? En aan wie richt je die?

Hoe fijn zou het voor je zijn als je weet welke stappen je kunt ondernemen? Dat je een plan hebt waarin is vastgelegd waar je onderneming op dit moment staat en waar je met jouw bedrijf in de toekomst naar toe wilt. En het belangrijkste: hoe je dit gaat bereiken.

Een plan om te groeien

In deze masterclass gaan we heel praktisch aan de slag. Ik deel mijn kennis met jou en vervolgens ga je dit toepassen op jouw bedrijf. Gericht op jouw doelgroep en de doelstellingen die jij zelf voor je onderneming hebt gesteld. Uiteindelijk komen we zo tot de basis van een marketingplan, dat je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen.

Deze masterclass is er voor ondernemers, directeuren/eigenaren of leidinggevenden die hun onderneming willen laten groeien.

Review van een deelnemer:
Een inspirerende masterclass met fijne kennismaking en uitwisseling met andere professionals. Nathalie slaagt er uitstekend in om op bevlogen wijze haar kennis over te brengen in een gezellige en ongedwongen sfeer. Aanrader!


* Wij delen iedere regelmatig onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kunt je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.


De Masterclass is gratis. Tot 24 uur voor event kun je kosteloos annuleren, daarna helaas niet meer en brengen we € 24,95 in rekening ivm de gemaakte kosten

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

2605 Marketing

Sint Nicolaasstraat 2

3401 BS IJsselstein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen