€ 37,50

Kickstart voor ambitieuze filmmakers (7 januari 2019)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Bos en Lommerplantsoen 1

1055 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Creative Film Academy is dé kickstart voor ambitieuze filmmakers om hun creatieve projecten naar een hoger plan te tillen.

Over dit evenement

JE HEBT EEN FILMPLAN, EN DAN?

Van omroepen tot fondsen, productiebedrijven en talentenprogramma’s, waar moet je beginnen? In deze eerste masterclass zetten we de feiten en (on)mogelijkheden op een rij om als beginnende maker binnen te komen in het traditionele Nederlandse medialandschap.

Deze bijeenkomst is de eerste van 4 sessies waarin we inspirerende colleges afwisselen met praktische informatie over het vak en krijg je persoonlijke feedback op jouw werk. Ben jij ook op zoek naar duiding, gelijkgestemden en inspiratie? De Creative Film Academy is ontwikkeld dóór en vóór gepassioneerde filmmakers: enthousiasmerend, helder en realistisch.

De Creative Film Academy vindt plaats op maandagavond van 19:00u-22:00u op inspirerende, goed bereikbare locaties in Amsterdam.

Data: 7 januari - 21 januari - 4 februari - 18 februari 2019

De early-bird prijzen voor het hele traject van 4 sessies is € 95,- (incl. btw en beschikbaar t/m 10 december 2018). Na 10 december zijn de kosten € 125,- incl. BTW, betaling per factuur. Aanmelden voor het hele traject kan middels een mailtje aan info@creatiefmetfilm.nl.

Losse kaarten per avond kosten € 37,50 incl. btw zijn hier verkrijgbaar via Eventbrite. (Met zo’n ticket mag je het hele programma bijwonen per avond, met uitzondering van de feedbacksessies aan het einde).

Kijk voor meer informatie ook op

creatiefmetfilm.nl/academy

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Bos en Lommerplantsoen 1

1055 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen