€ 4,20 – € 29,50

K.I.J.K@!.Ajax - Feyenoord LIVE OP TV Gratis

Venster Acties en details

Vanaf € 4,20

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Netherlands

Netherlands

Netherlands

Netherland Netherlands

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
K.I.J.K@!.Ajax - Feyenoord LIVE OP TV Gratis

Over dit evenement

K.I.J.K@!.Ajax - Feyenoord LIVE OP TV Gratis

LIVE LINK🔴➤Ajax - Feyenoord

LIVE LINK🔴➤Ajax - Feyenoord

LIVE LINK🔴➤Ajax - Feyenoord

Ajax is klaar voor de Klassieker

De rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord is legendarisch. Beide topclubs uit 020 en 010 leven elk jaar naar de onderlinge ontmoetingen toe en dat geldt uiteraard ook voor de toeschouwers.

Hoewel de rivaliteit soms grimmige vormen aan kan nemen mogen we ook spreken van een groot onderling respect. Vraag oudere voetballiefhebbers eens naar de ontmoetingen in het oude stadion De Meer en de verhalen over Cruijff Keizer Rep en hun onderlinge strijd met Rinus Israëls Theo Laseroms en Willem van Hanegem vliegen je om de oren.

Met slechts twee verloren wedstrijden en één gelijkspel vijf punten voorsprong op de Rotterdamse nummer drie en een indrukwekkend doelsaldo lijkt het dat Ajax de beste papieren heeft.

Het team van Erik ten Hag draait uitstekend maar kent ook elke wedstrijd wel een paar mindere periodes waarin een gevaarlijke tegenstander als Feyenoord genadeloos toe kan slaan. Geef de Amsterdammers de ruimte om hun eigen spel te spelen en Tadić Traoré en Labyad kunnen elke verdediging angstige momenten bezorgen.

Feyenoord altijd vechtlustig en gevaarlijk

Het jonge team van Feyenoord onder de bezielende leiding van de zeer ervaren Dick Advocaat heeft dit seizoen successen gevierd maar ook teleurstellingen moeten verwerken.

De uitschakeling in de Europa League is hard aangekomen zeker nu rivalen PSV en Ajax wél door mogen gaan met Europees voetbal. In de Eredivisie bezetten de Rotterdammers de derde plaats.

Met 29 punten staan ze op vijf punten afstand van koploper Ajax en moeten ze PSV ook met vier punten verschil voor zich dulden. De derde plaats is niet solide en veilig. Immers Vitesse bezet met een gelijk puntenaantal de vierde plaats omdat het Rotterdamse doelsaldo toch net beter is.

De aanval van Feyenoord boezemt veel tegenstanders ontzag in. Wanneer zowel Berghuis als Jørgensen in topvorm zijn gaat er continu dreiging van ze uit. Van de onlangs aangetrokken Argentijnse spits Lucas Pratto wordt op aanvallend gebied ook veel verwacht. Als je kijkt naar de historie van de Klassieker dan moeten we terug naar het seizoen 19831984 voor de grootste thuisoverwinning van de Ajacieden.

Met 82 werd Feyenoord toen naar huis gestuurd. Wanneer Ajax thuis speelt is Feyenoord meestal in het nadeel. Toch wisten ze de Amsterdammers maar liefst vier keer met 13 te verslaan voor het laatst in 19861987. Bij de onderlinge duels is de rol van de twaalfde man vaak bijzonder groot. Het vaak uitzinnige publiek leeft naar de Klassieker toe en laat zich helemaal gaan. Uiteraard is dit niet het geval op 17 januari.

Nodig een paar vrienden uit hou anderhalve meter afstand van elkaar en bekijk Ajax – Feyenoord live vanuit je eigen huis. Trek je clubkleuren aan zorg voor voldoende versnaperingen en geniet van de haarscherpe beelden van deze topwedstrijd via Online.nl.

Genieten van topvoetbal en andere sporten via Online.nl

Nu het nog even onmogelijk is om live bij sportwedstrijden aanwezig te zijn kies jij voor de optie die het meest in de buurt van een authentieke stadion ervaring komt.

Je neemt een abonnement bij Online.nl op Internet & TV of op Allesin1 Internet TV Bellen. Je krijgt van ons een Basis zenderpakket met meer dan 80 zenders en de sportzenders ESPN ESPN 2 en ESPN 3. Kun je een wedstrijd niet zien omdat je een belangrijke afspraak hebt? Dan neem je hem gewoon op in de cloud en bekijk je hem later.

Ben je onderweg? Via de Online TV App bekijk je de wedstrijd van je keuze ook op je smartphone of tablet. Misschien is er tegelijkertijd met je spannende wedstrijd ook een programma waar je huisgenoten naar willen kijken.

Geen enkel punt je kunt via Online.nl op verschillende toestellen naar meerdere programma’s kijken. Naast Eredivisievoetbal zie je ook live wedstrijden uit de Bundesliga de Premier League en de Keuken Kampioen Divisie. Redenen genoeg om een abonnement te nemen?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Netherlands

Netherlands

Netherlands

Netherland Netherlands

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen