Verkoop beëindigd

'Kijkje in de Keuken'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brouwers Kolkje Exclusief

5 Brouwerskolkweg

2051 ED Overveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Programma

Kijkje in de Keuken brengt op 27 januari 2019 een bezoek aan het idyllisch gelegen restaurant Brouwerskolkje Exclusief. Tijdens deze extra lange editie van Kijkje in de Keuken zullen we op meerdere manieren het exclusieve karakter van het etablissement proberen uit te dragen. De unieke omgeving leent zich uitstekend voor een ontspannen activiteit in de frisse buitenlucht om mee te starten. Vervolgens willen we onze gasten in intieme setting graag kennis laten maken met allerlei culinaire zaken die het restaurant te bieden heeft. Naast een voortreffelijk 4-gangen diner is er deze editie vooral een bijzondere rol weggelegd voor wijn. Een selectie van exclusieve wijnen, speciaal geselecteerd door Wijnkoperij Hans Moolenaar en Chateau78, zal deze avond aan de tafels geschonken worden. Op een afwisselende en originele wijze maakt u verder kennis met de mensen en het verhaal achter restaurant Brouwerskolkje Exclusief.

15.00 – 15.30 # Ontvangst met koffie en thee.

15.30 – 16.30 # Wandeling omgeving Brouwerskolkpark

16.30 – 17.00 # Champagne en amuse op het terras

17.00 – 20.30 # 4-gangen diner met bijpassende & exclusieve wijnen

# Interview met eigenaar van Brouwerskolkje Exclusief.

20.30 – 21.00 # Koffie of thee als afsluiting.

Voor deze unieke culinaire kennismaking met Brouwerskolkje Exclusief, met aangepast exclusief wijnarrangement, betaald u een all-in bedrag van € 100,- per persoon.

* Tafelschikking:

Tijdens het diner wordt u en uw gezelschap aan een van de grote tafels geplaatst. De tafelschikking is in principe niet individueel; u deelt uw tafel met andere liefhebbers. Mocht u toch een voorkeur hebben voor een eigen tafel dan dient U dit vooraf via de mail door te geven: kijkjeindekeuken78@gmail.com.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brouwers Kolkje Exclusief

5 Brouwerskolkweg

2051 ED Overveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen