Kijkmoment modelwoning NOW Utrecht

Kijkmoment modelwoning NOW Utrecht

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

  Locatie

  Gerbrandystraat

  Gerbrandystraat

  3515 GC Utrecht

  Netherlands

  Kaart bekijken

  Ben jij ook zo benieuwd hoe de appartementen er van binnen uit komen te zien? Meld je nu aan voor een van de kijkmomenten!

  Over dit evenement

  Wanneer: Meld je nu aan voor een van de kijkmomenten en kies jouw tijdstip

  Hoe laat: Op afspraak

  Adres: Gerbrandyhof 23 en 25, 3515 HB, Utrecht

  Woningtypen: 1 midden huur appartement type W3 (2 kamerappartement) en 1 vrije sector appartement type W1 (3 kamerappartement).

  Bovenstaande twee typen appartementen zijn beschikbaar gesteld om een beeld te krijgen van de appartementen. Het kan zijn dat dit niet jouw type appartement is. Ons doel is dan ook om de sfeer te proeven en je de gelegenheid te geven om de afwerking van de woning te bekijken. Wij zijn blij dat dit kan, er wordt namelijk nog volop gebouwd op het terrein.

  Vanwege het Coronavirus kunnen wij niet iedereen tegelijk uitnodigen.

  Om deze reden hanteren wij op deze dag blokken van 15 minuten waarin wij 6 koppels tegelijk het appartement binnen laten.

  Dus, kom op tijd, houd afstand van elkaar, maak eventueel foto’s of filmpjes en kom met maximaal 2 personen.

  Ben je te laat, dit gaat ten koste van je eigen tijd. Trek goede schoenen aan want er wordt nog volop gebouwd in het complex. Ook belangrijk, hanteer de overige regels van het RIVM.

  Afspraak maken

  Vanaf nu kun je een tijdslot reserveren voor jouw kijkmoment. Klik op 'Selecteer een datum' rechts bovenaan de pagina en boek jouw tijdslot. Schrijf je in voor één tijdslot en kom met maximaal 2 personen per ticket. Let op, er zijn twee type modelwoningen, schrijf je in voor het type welke jij wilt bezichtigen. Gelieve niet meerdere tijdsloten te boeken zo heeft iedereen de kans om te komen kijken.

  Routebeschrijving

  NOW is gelegen aan de Gerbrandystraat in Lauwerecht-Noord.

  Kom je met de auto dan kun je de navigatie instellen op Gerbrandystraat en betaald parkeren aan de Gerbrandystraat en de Oudlaan.

  Kom je met het openbaar vervoer dan kun je uitstappen bij station Utrecht Overvecht. Vanaf hier is het complex op 15 minuten loopafstand of bereikbaar per bus.

  De ingang van het complex vind je op de kruising van de Gerbrandystraat en de Talmalaan. Hier staat een REBO vlag.

  Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten. Tot dan!

  Voor het open huis is het complex nog niet rolstoel toegankelijk. Indien gewenst neem telefonisch contact op.

  Sla dit evenement op

  Evenement opgeslagen