Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vier de opening van de Kinderboekenweek 2020 in bibliotheek Nieuw Waldeck tijdens het Kinderboekenbal!

Over dit evenement

De Kinderboekenweek 2020 staat geheel in het thema van de geschiedenis. In bibliotheek Nieuw Waldeck duiken we op deze avond terug in de tijd, namelijk naar: het oude Egypte! Een feestelijke verrassingsavond met als afsluiting de voorstelling van niemand minder dan Tosca Menten, schrijfster van onder andere de populaire boeken over Dummie de Mummie.

Tosca Menten met Bomkak Zing’s

Wist je dat het in de boeken van Tosca Menten wemelt van de vreemde personages? Onder leiding van de muzikaalste papegaai van Nederland en zijn knorrige maat laat Tosca je met hen kennismaken. De voorstelling zit vol spannende verhalen, gekke grappen en aanstekelijke liedjes! Luister, huiver en zing een vrolijk nootje mee!

Dresscode

Het oude Egypte! Kom verkleed als oude Egyptenaar, Cleopatra of mummie en reis mee terug in de tijd!

Datum en tijd

Woensdag 30 september van 18.00 tot 20.00 uur.

Reserveren

Ga je mee met onze reis door de tijd? Vergeet dan niet te reserveren!

LET OP! Deze avond is uitsluitend voor kinderen. Ouders zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom. Tosca zal dan haar boeken signeren. Betalen kan alleen contant.

Bibliotheek Den Haag organiseert weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen