Kinderboekenweekfeest | Apeldoorns Uiltje & boswachter Tim in CODA

Venster Acties

Kinderboekenweekfeest | Apeldoorns Uiltje & boswachter Tim in CODA

Kinderboekenweekfeest | Zaterdag 15 oktober | CODA (Vosselmanstraat 299) | 14.00-15.30 uur | Vanaf 5 jaar | € 3,- per persoon

Door CODA

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

CODA Apeldoorn 299 Vosselmanstraat 7311 CL Apeldoorn Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Van 5 tot en met 15 oktober is er in het kader van de Kinderboekenweek veel te zien, doen en beleven in CODA. Het thema is dit jaar Gi-Ga-Groen en staat centraal bij de activiteiten in CODA Bibliotheek.

We sluiten de Kinderboekenweek af met een fantastische feestmiddag op zaterdag 15 oktober waar eerst het Apeldoorns Uiltje wordt uitgereikt, de prijs voor het beste kinderboek volgens de Apeldoornse Kinderjury. Dit jaar is het Apeldoorns Uiltje gewonnen door Maranke Rinck en Martijn van der Linden voor het boek Bob Popcorn in Amerika. Maranke en Martijn zijn van de partij om de prijs in ontvangst te nemen! Ontmoet na de uitreiking boswachter Tim tijdens het Kinderboekenweekfeest!

Boswachter Tim

Boswachter wordt televisiepresentator. Het klinkt als een droom. En dat was het ook. Tim Hogenbosch wilde al van jongs af aan boswachter worden of kinderprogramma’s presenteren. ‘Of’ werd ‘en’; Tim was beide. Als boswachter voor Staatsbosbeheer werd hij in 2018 uitgeroepen tot beste twitteraar van Nederland en amper twee jaar later presenteerde hij de eerste aflevering van het KRO-NCRV-programma Beestenbrigade. Elke aflevering gaat hij met zijn beestenbrigade (twee kinderen van 6 of 7 jaar) op missie om de natuur een handje te helpen. In 2020 won Tim met het programma op het Gouden Televizier-Ring Gala de Televizier-Ster Jeugd. En dit programma smaakt naar meer! Ook op papier doet Tim het goed met zijn boek Tim de kleine boswachter en het doe-boek van de Beestenbrigade.

Ben jij net als boswachter Tim fan van de natuur? Vind jij alles wat met dieren, het bos en de seizoenen te maken heeft ook zo spannend? Kom dan op 15 oktober naar het CODA Kinderboekweekfeest! Boswachter Tim vertelt je dan alles over wat in de bomen, het zand en in de lucht leeft.

Foto boswachter Tim: Wim Kluvers.

//

Klik hier voor het programma tijdens de Kinderboekenweek met alle activiteiten in CODA van 5 tot 16 oktober.

Afbeelding van Kinderboekenweekfeest | Apeldoorns Uiltje & boswachter Tim in CODA
Afbeelding van Kinderboekenweekfeest | Apeldoorns Uiltje & boswachter Tim in CODA
Afbeelding van Kinderboekenweekfeest | Apeldoorns Uiltje & boswachter Tim in CODA