Kinderconferentie 2022

Kinderconferentie 2022

Venster Acties en details

€ 8,70

Datum en tijd

Locatie

Dominion Centre

Ellermanstraat 30

1114 AK Amsterdam-Duivendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Kinderconferentie 2022: Jij hoort erbij!

Over dit evenement

Lieve ouders, verzorgers, oma's, opa's, tante's, ooms en kinderen,

Wat leuk dat je wilt komen naar de Kinderconferentie. Op zaterdag 27 augustus leiden alle wegen naar Amsterdam. Dan vindt hét leukste evenement voor kinderen in Nederland plaats! Er is een Kindermarkt waar ouders samen met hun kind leuke spelletjes en activiteiten kunt doen zoals schminken, foto's maken in de photobooth en gratis vintage kleding uitzoeken. Haal hier ook lekkere verse popcorn, suikerspin of een ijsje. Voor consumptie kun je munten kopen.

We beginnen het KIDS ONLY programma met spetterende optredens. Hierna de kinderopwekkingsdienst en workshops zoals Wie ben ik & Start je eigen bedrijf. In de pauzes gaan we samen eten en drinken. En alle kinderen krijgen een certificaat met een backtoschool goodiebag t.w.v. €20,-. Zo kan elk kind versterkt een nieuw schooljaar beginnen.

Meld je nu aan. VOL=VOL!

De Kinderconferentie 2022 is voor kinderen van 5-13 jaar. Het doel is om kinderen te laten weten dat ze niet alleen zijn. Maar absoluut gezien & gehoord worden, erbij horen, geliefd zijn door God zijn en zichzelf mogen zijn in hun authentieke zelf. Wij willen in een zo vroeg mogelijke stadia kinderen ondersteunen in een positief zelfbeeld, stabiele identiteitsvorming, het verminderen van pestgedrag en eenzaamheid tegengaan. Alle kinderen van 5-13 jaar uit heel Nederland zijn welkom. Ongeacht afkomst, kleur of geloofsovertuiging.

Wij kunnen niet wachten om jullie te zien op 27 augustus. JIJ HOORT ERBIJ!

Kinderen en jongeren vanaf 10 jaar kunnen na de Kinderconferentie bij YOUNG PIONEERS leren ondernemen en de groei-mindset verder ontwikkelen. Wij staan voor persoonlijke ontwikkeling en kinderen ondersteunen in het ontdekken van hun authentieke talenten en gaven. De Kinderconferentie is een landelijk evenement en jaarlijks terugkerend onderdeel van YOUNG PIONEERS.

Afbeelding van Kinderconferentie 2022

Delen met vrienden