Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadhuis Breda

38 Grote Markt

4811 XS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De derde KinderTrendrede van Breda komt eraan!

Over dit evenement

Wij, kinderen van groep 7/8 uit de hele stad hebben ons weer gebogen over allerlei thema’s en trends die zich in Breda en daarbuiten afspelen.

De KinderTrendrede lijkt op de Troonrede. Je weet wel, de derde dinsdag in september, waarop de koning vanaf zijn troon de plannen van de regering vertelt. Bij de KinderTrendrede vertellen kinderen ieder jaar aan de wethouder hoe Breda eruit moet zien en hoe zij het liefst in Breda willen leven. Natuurlijk ook heel plechtig en vanaf een mooie troon.

We vinden het namelijk heel belangrijk dat kinderen en jongeren in Breda meepraten, meedoen en mee beslissen over hun leven en de toekomst van de stad. Logisch toch, jullie zíjn de toekomst!

Denk je dat de wethouder naar de KinderTrendrede luistert? Nou en of! Gemeente Breda deelt tegenwoordig kinderlintjes uit aan drie kinderen voor hun toffe acties voor de stad. En dat was precies advies nummer 9 in de eerste KinderTrendrede

“Deel prijzen uit aan Bredanaars die iets goeds hebben gedaan”

Ben je nieuwsgierig naar onze ideeën? En wil je weten wat voor toekomst in Breda wij voor ogen hebben? Kom dan dinsdag 21 april om 16:00 naar de KinderTrendrede in het Stadhuis van Breda.

Check onze website!

De burgemeester van Breda Paul Depla vindt het heel goed dat de kinderen meepraten en beslissen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadhuis Breda

38 Grote Markt

4811 XS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen