Gratis

Kingdom business seminar Gods stem verstaan in business

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kingdom business seminar Gods stem verstaan in business

Over dit evenement

Wij geloven dat jij als ondernemer een specifieke roeping en talent hebt gekregen van God. God wil betrokken zijn met wijsheid, kracht, zegen en gunst in jouw onderneming. Maar hoe kun je Gods stem nu verstaan in jouw business??

Tom de Wal en Willem Clements zullen tools en getuigenissen geven hoe zij hebben geleerd Gods stem te verstaan in business en hoe dit praktisch te maken.

Daarnaast zullen we informatie verstrekken over de Kingdom business school 2022 en is er gelegenheid om je hiervoor in te schrijven.

Tom de Wal: Tom begon met bouwen aan de bediening Frontrunners in 2017 en in drie jaar zijn ze gegroeid naar een team van 10 betaalde medewerkers en bijna 200 vrijwilligers.

Willem Clements is eigenaar begonnen met ondernemen in 2011 en eigenaar van Artiflex personeelsbemiddeling, heeft meer dan negen vestigingen door heel Nederland. Door te leren Gods stem te verstaan heeft hij een zeer succesvolle onderneming.

Datum en tijd

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Frontrunners Ministries

Organisator van Kingdom business seminar Gods stem verstaan in business

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen