Gratis

Kingdom business seminar van ZZP naar personeel

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kingdom business seminar van ZZP naar personeel

Over dit evenement

Ben jij ZZP'er, heb je een eenmanszaak of een klein bedrijf maar heb je het verlangen om door te groeien naar een bedrijf met een mooi team met medewerkers?

Dit is je kans om voorbereid te worden op deze stap!

Prediker 4:9 Twee zijn beter dan één, want samen krijgen zij een goede beloning voor hun zwoegen.10 Want als zij vallen, helpt de één zijn metgezel overeind. Maar wee die ene die valt, terwijl er geen tweede is om hem overeind te helpen.

Wij geloven het in Gods plan ligt voor ondernemers en bedrijven om te ontwikkelen en te groeien. God denkt namelijk in vermenigvuldiging, uitbreiding, groei en samenwerken. Bovendien zijn we geroepen om impact te maken en veel vrucht te dragen, dat gaat makkelijker met een mooi bedrijf met mensen die meewerken om de visie te vervullen.

Niemand beklimt een grote berg in zijn eentje. Om grote dingen te bereiken is het nodig om in teams te functioneren. Gods principes zijn beschikbaar om deze stappen voor groei te maken! Heb jij nu een eenmanszaak, of klein team, en wil je doorgroeien en volgende stappen zetten? Kom dan naar deze business avond!

Wat gaan we deze avond doen?

• Ontdekken welke principes Gods Woord geeft voor groei en vermenigvuldiging.

• We gaan je praktische tools geven om de volgende stappen te zetten.

Sprekers:

Gert-Jan De Groot: Gert-Jan de Groot was directeur van een groot familiebedrijf met 300 miljoen omzet en 100+ man personeel. Na jarenlang als CEO gewerkt te hebben, is hij 4 jaar geleden voor zichzelf begonnen. In 4 jaar heeft hij 5 sucesvolle start-ups gestart die snel gegroeid zijn naar prachtige bedrijven.

Anco Teeuw: Anco is een ondernemer en directeur van meerder bedrijven en barst bovendien van de fiscale, juridische en financiële kennis om anderen te helpen om hun volgende stappen te zetten.

Tom de Wal: Tom begon met bouwen aan de bediening Frontrunners in 2017 en in drie jaar zijn ze gegroeid naar een team van 10 betaalde medewerkers en bijna 100 vrijwilligers.

Daarnaast zullen we informatie verstrekken over de Kingdom business school 2022 en is er gelegenheid om je hiervoor in te schrijven.

Datum en tijd

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Frontrunners Ministries

Organisator van Kingdom business seminar van ZZP naar personeel

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen