Gratis
Kingdom Culture Business Event

Kingdom Culture Business Event

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kingdom Culture Ministries

18 Ohmstraat

3861 MB Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Event speciaal voor ondernemers en leidinggevenden

Over dit evenement

Event speciaal voor ondernemers en leidinggevenden

Alles wat je zal ondernemen zal slagen zegt Psalm 1. Maar tegelijkertijd staat er ook dat dit geldt voor degene die gepland zijn aan waterstromen. In het leven van elke ondernemer is de uitdaging om focus te houden, Gods visie voor je bedrijf te blijven volgen en zelf gezond te blijven. Hoe blijf je een gezonde ondernemer en hoe blijf je samen met de Heilige Geest bouwen aan een gezonde onderneming?

Dit event zal je helpen om hier concreet in te groeien en praktische tools geven die je gelijk kunt toepassen. Ook zal er ruimte zijn voor profetische bediening.

SPREKERS

Martin de Jong is voorganger van Motion Church in Utrecht en Businesscoach en life coach, geboren in Gouda. Samen met zijn vrouw Ankie zette Martin meerdere projecten op in Utrecht waaronder een voedselbank, een gaarkeuken en rehabilitatiecentrum op om mensen zonder kansen te helpen. Daar sleep en ontwikkelde hij vaardigheden en een unieke stijl die hem tot de uitzonderlijke goede coach van vandaag maakt. Inmiddels heeft Martin een schat aan ervaring. Hij heeft zo veel mensen uit alle lagen van de samenleving kunnen helpen aan hun persoonlijke doorbraak.

Martin traint raden van bestuur, top 100 bedrijven, CEO’s en managementteams. Een aantal bedrijven waar Martin voor werkte zijn: ABN-Amro, Yacht, Mercedes, Topvintage, Deloitte, verschillende ministeries waaronder Defensie en algemene zaken, gemeenten en provincies. Ook bedient hij door de profetische zalving op zijn leven.

Jarno van Dijk groeide op in een Nederlands Hervormd gezin in Genemuiden. In zijn tienertijd is hij tot levend geloof gekomen en ervoer hij een roeping om voltijd in Gods Koninkrijk te werken. Na 10 jaar gewerkt te hebben in de tapijtindustrie emigreerde hij voor korte tijd naar de Antillen voor zendingswerk. Hij pionierde, samen met zijn vrouw, een kerk in Zwolle. Vandaag de dag geeft hij leiding aan Kingdom Culture Ministries en reist de wereld over om kerken en leiders toe te rusten. Zijn ervaringen om stappen te nemen in geloof op financieel gebied zullen je helpen om God te vertrouwen en je denken te verruimen. Jarno is getrouwd met Liesbeth en ze hebben twee zonen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Gebouw Kingdom Culture Ministries, Ohmstraat 18, Nijkerk

Tijden: 13.00 uur inloop | 13.30 uur Start | 16.00 uur Einde

Toegang gratis | Parkeergelegenheid gratis en ruim voldoende

Registratie verplicht. Beperkte zitplaatsen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kingdom Culture Ministries

18 Ohmstraat

3861 MB Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen