Verkoop beëindigd

Kirtan & Mantra zang

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Yogaspot

142 Laan der Hesperiden

1076 DX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zingen is één van die creatieve activiteiten die je zeldzaam gelukkig kunnen maken. Het is net als schilderen of een instrument bespelen: je creëert iets met je lichaam, en omdat je het samen met anderen creëert, ontstaat er een fijne vibe.
Het is moeilijk objectief te omschrijven wat het effect is.
Voor mij is het een middagje actieve meditatie. Ik denk niet, ik zing. Ik laat los, ik creëer. Ik ben stil, en mediteer. We wikkelen onze stemmen om elkaar heen en krijgen kippenvel van de gezamenlijke creatie.
Zing je graag maar komt het er niet van? We zingen mantra's en come-togethersongs uit allerlei windstreken, religies en culturen. Mantra's zijn korte teksten, die je herhaalt. Je kan ze een, tweestemmig of in canon zingen; het maakt niet uit of je vindt dat je kan zingen, het gaat om het plezier dat je eraan beleeft.
Samen zingen heeft een meditatief en een actief component, en na een avondje zingen voel je je enorm vrolijk, heb je je innerlijke rust gevonden en kan je de wereld aan!
Het zingen wordt begeleid op harmonium door Margriet. En als je zelf een instrument bespeelt en mee wil doen, laat het ons dan weten!

DATUM: 18 november
TIJD: 15.00 - 17.00
PRIJS: €15
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yogaspot

142 Laan der Hesperiden

1076 DX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen