Klankbad en yoga

Klankbad en yoga

Venster Acties en details

€ 27,50

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Voorafgaand aan het klankbad zullen we wat rustige yoga oefeningen uitvoeren afgestemd op jouw mogelijkheden binnen je lichaam.

Over dit evenement

Dit klankbad bestaat voornamelijk uit klankschalen en overige helende instrumenten die je contact laten maken met je lichaam en bewustzijn. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Als een klankschaal aangeslagen wordt dan komt er beweging in dit water en zal er energie vrij komen. Hierdoor ontstaat er niet alleen meer ruimte en balans in je lichaam, maar ook in je geest.

Wat is het voordeel van een klankbad?

Alhoewel de trillingen van de schalen sowieso een effect hebben op ons lichaam, ervaart iedereen (de voordelen van) de sessie weer anders. Iedere klankschaal geeft een geheel eigen geluid en trilt op een ander deel van je lichaam. De lage klanken brengen je tot rust en stilte in jezelf en resoneren veelal op de onderste chakra's, de hogere klanken wekken juist meer energie op en vinden hun uitwerking in de bovenste chakra's. Door de trilling kunnen bepaalde vastzittende patronen of blokkades in het lichaam losgetrild worden. Omdat dit per persoon verschillend is, kan de ene persoon emotioneel worden daar waar bij een ander juist het gevoel van vrolijkheid of creativiteit aangewakkerd wordt.

Voor wie is dit klankbad geschikt?

Merk je dat je veel geleefd wordt, je altijd tijd te kort komt voor jezelf en je vaak eerder uitgeput bent dan opgeladen? Dit klankbad is zeer geschikt voor iedereen die graag meer bewustwording van het lichaam wil hebben. Mensen ervaren het klankbad als een ware massage voor de Ziel. Dit omdat de trillingen zo'n intens diep effect hebben op ons mensen.

Deze klankbaden kunnen ook zakelijk gehouden worden, stuur voor tarieven en meer informatie hierover een mail naar support@wb-lightworks.nl.

Afbeelding van Klankbad en yoga

Delen met vrienden