Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Klanken van Thuis - Recollected

Tolhuistuin

Zaterdag 9 februari 2019 van 20:00 tot 22:00 (CET)

Klanken van Thuis - Recollected

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Voorverkoop 9 feb. 2019 € 12,50 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Klanken van Thuis - Recollected

Evenementdetails

Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Entree € 12,50 voorverkoop € 15,00 deurverkoop

Na vier uitverkochte optredens in 2016 en 2017 is Recollected terug in de Tolhuistuin! Het veelzijdige ensemble is op 20 juli een tweeluik gestart met een prachtige zomeravond in de tuin. Het tweede optreden vindt plaats in de Tuinzaal op zaterdag 9 februari 2019.

Tijdens deze concertserie Klanken van Thuis spelen de musici in onverwachte combinaties een veelheid aan muziekstijlen: van zwoele jazz tot klassieke werken, van Franse chansons tot opwindende Latijns-Amerikaanse liederen. Deze avond staat in het teken van de zoektocht naar thuis: een avond vol verwarring, onrust en verlangen.

Recollected staat er bovendien niet alleen voor! Dit optreden wordt extra bijzonder door de komst van twee fantastische gasten: jazz-zangeres Nienke Caljouw en filosoof/theatermaker Jaïr Stranders.

Met: Sterre Konijn – zang, Nienke Caljouw – zang, Jaïr Stranders – verteller, Laura Krale – trompet, Alexander Scholtes – piano, Karien Kooiman – viool, Amanda van Eijk – viool, Laura Kok – altviool, Karin Ebels – altviool, Yola Janssen – cello, Abel Streefland – cello

De negen leden van Recollected vonden elkaar in hun passie voor muziek. De meeste musici hebben een achtergrond in klassieke muziek, maar door de gedeelde liefde voor zo’n beetje alle muziekgenres overschrijdt Recollected gevestigde muzikale grenzen.

Door de verrassende samenstelling van zang, strijkers, piano en trompet en het onbegrensde enthousiasme van de musici is geen optreden van recollected hetzelfde!

Heb je vragen over Klanken van Thuis - Recollected? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuinzaal
IJpromenade 2
1031 CL Amsterdam
Nederland

Zaterdag 9 februari 2019 van 20:00 tot 22:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Tolhuistuin is een culturele, kunstzinnige en culinaire ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam. 
Tolhuistuin biedt via kunst een podium aan nieuwe verhalen van grootstedelijke makers aan de hand van een veelheid aan disciplines.
Met meer dan 40 culturele ondernemers bespelen we het voormalige Shell-terrein dat diverse architectonische, historische panden en een idyllische tuin beslaat.
Er zijn concerten van Paradiso Noord in de concertzaal en eten en drinken bij café-restaurant THT

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.