€ 0 – € 53,62

Klantbeleving: het begint altijd bij jezelf!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amersfoort

Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Klantbeleving, het begint altijd bij jezelf! Hoe maak jij echt contact?

Op 16 januari staat het eerste event van 2020 van onze stichting gepland. We luiden niet alleen feestelijk het jaar 2020 in, we gaan met elkaar aan de slag. Klantbeleving samen voelbaar maken, dat is wat ons verbindt. Maar wie ben jij en hoe maak jij contact? De workshop wordt geleid door Johan de Jong, directeur van Healthy Company Consultants en Josée Blanken, voorzitter The Touchables en werkzaam als organisatieadviseur en trainer in het team van HCC.

Je kunt medewerkers en klanten niet het gevoel geven dat ze welkom zijn. Je bent immers niet verantwoordelijk voor het gevoel van de ander. Welkom is een individuele beleving, een uitkomst, gebaseerd op persoonlijke interactie, voorkeuren en ‘momentum’. Je kunt een gevoel van welkom niet collectief oproepen of organiseren. Wat je wel kunt doen is voorwaarden scheppen, waardoor medewerkers en klanten zich(zelf) welkom kunnen heten. En ook dat begint altijd bij jezelf. Een belangrijke voorwaarde is dat leiders, managers en medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen welkom. Daarmee creëer je een ruimte waarin de ander zijn autonomie kan pakken en zelf in beweging komt. De regie in eigen handen neemt. Dit durven loslaten van de uitkomst vraagt een hoge mate aan zelfvertrouwen en zelfleiderschap. Klantbeleving, het begint altijd bij jezelf. Hoe maak jij contact? We gaan met dit thema aan de slag.

Zet het event alvast in je agenda: de exacte locatie in omgeving Amersfoort volgt z.s.m.

Programma
15:30 – 16:00 Ontvangst
16:00 – 16:15 Welkom
16:15 – 18:00 Workshop door Johan de Jong
18:00 – 19:30 Een toast op 2020 met een netwerkborrel

Over HCC en Johan de Jong

Johan de Jong is directeur van HCC en werkt als (organisatie)coach, opleider en trainer. Healthy Company Consultants is een compact organisatieadviesbureau. Zij werken met opdrachtgevers in diverse sectoren aan ‘gezonde en mensgerichte organisaties. HCC daagt uit gezondheid. Gezondheid is het vrijmaken van alle beschikbare potentie in je organisatie. Een gezonde werkplek is een voorwaarde voor succes. Johan is overtuigd dat werken op een gezonde werkplek leidt tot betrokken medewerkers, enthousiaste klanten en tot een organisatie die succesvol is in het bereiken van haar doelen. Voor alles ben je MENS is het motto.

Schrijf je in!

Voor deze workshop houden we rekening met max. 20 deelnemers. Leden zijn gratis, introducés zijn welkom. We hebben beperkte plaatsen voor introducés, dus wees er snel bij! Als introducé betaal je maar €50,-. Word je daarna lid, dan krijg je je inschrijfgeld terug. Zien we je daar?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Het event wordt namens The Touchables georganiseerd door Anne-Susan van Essen. Bij vragen of afwezigheid, graag contact opnemen met Anne-Susan van Essen, 0610282549

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

De locatie is nader te bepalen - omgeving Amersfoort

Wat is het restitutiebeleid?

Als introducé ben je van harte welkom: de kosten zijn €50,- en bij afmelden tot 7 dagen voor het event worden deze kosten terugbetaald.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amersfoort

Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen