Klantendag 2019 - Primavera Reizen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ECC Leiden

10 Haagse Schouwweg

2332 KG Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Belangrijke mededeling...

Over dit evenement

Beste Primavera klant,

Allereerst willen wij u enorm bedanken voor uw interesse én aanmelding voor de Primavera klantendag 2019. Wij verheugden ons, net als u, erg op deze dag. Heel graag hadden wij u (en uw metgezellen) gezien en gesproken op 1 juni.

Wij vinden het dan ook erg jammer om u mede te moeten delen dat wij genoodzaakt zijn om het evenement te annuleren. Helaas was er dit jaar echter te weinig animo om het door te laten gaan. Enorm jammer en eerlijk gezegd hadden we dit absoluut niet verwacht, gezien het enorme aantal aanmeldingen van vorig jaar.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de ticketkosten van € 5,00 per ticket, zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Het bedrag kunt u op uw afschriften terugvinden onder Adyen NV met de omschrijving Refund Eventbrite.

Wij waarderen het heel erg dat u op onze klantendag had willen komen. Immers, wij zijn trots op onze klanten en hadden heel graag deze dag voor u georganiseerd!

Vergeet niet om ook uw metgezellen (indien u ook kaarten voor vrienden/familie gekocht heeft) in te lichten over het feit dat deze dag niet doorgaat op 1 juni aanstaande. Wij hebben geen gegevens van eventuele introducees, derhalve kunnen wij hen niet op de hoogte brengen.

Wij vertrouwen op uw begrip en bieden u onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,

Het Primavera Team

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ECC Leiden

10 Haagse Schouwweg

2332 KG Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen