€ 9 – € 12

Klassiek Concours - Maastricht (Zuid 2)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conservatorium Maastricht

15 Bonnefantenstraat

6211 KL Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Finale van Klassiek Concours Maastricht (Zuid 2) Prinses Christina Concours

Over dit evenement

Uit 50 jonge muzikanten kiest de jury de zeven beste. Zij spelen in het Conservatorium Maastricht tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Klassiek Concours Zuid 2 de sterren van de hemel. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Vijftig jonge muzikanten doen er mee aan de selecties op 24 en 25 januari in Kumulus, Maastricht. De zeven beste laten tijdens de regionale finale nog een keer horen wat ze waard zijn. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale, op 18 april in Den Haag.

Programma

Elke finalist geeft een concert van 10 minuten voor publiek en onze professionele jury. De finale start om 14.00 uur en we verwachten rond 16.15 uur de prijsuitreiking. De prijzen worden uitgereikt door Robert Housmans, plaatsvervangend gouverneur / commissaris van de Koning Provincie Limburg.

Praktische informatie

Voor de regiofinale is een toegangskaartje nodig. Tickets zijn te koop via de ticket-knop op deze pagina. Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang. Mail ons via info@christinaconcours.nl.

De regionale finale wordt gehouden in het Conservatorium Maastricht, Bonnefantenstraat 15. Het conservatorium ligt op ongeveer twintig minuten loopafstand van het NS-station Maastricht. In de directe omgeving van het conservatorium zijn verschillende parkeergarages.

Wilt u op de hoogte blijven van alle bezigheden van het Prinses Christina Concours? Schrijf u op onze site in voor de nieuwsbrief!

Programma van de dag (bij benadering)

13.00 uur - Ontvangst

14.00 uur - Regio Finale

15.30 uur - Pauze

16.15 uur - Prijsuitreiking

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conservatorium Maastricht

15 Bonnefantenstraat

6211 KL Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen