€ 9,20 – € 16,92
KLATWERK 3   - Space Age Suite

KLATWERK 3 - Space Age Suite

Venster Acties en details

Vanaf € 9,20

Datum en tijd

Locatie

Brouwerij Martinus

32-34 Kostersgang

9711 CX Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

KLATWERK 3 - Space Age Suite - Brouwerij Martinus, Groningen

Over dit evenement

KLATWERK 3, het pianotrio van Groninger Boelo Klat, heeft inmiddels een vaste plek verworven in de Nederlandse jazzscene. Dit jaar bestaat het trio ook nog eens vijftien jaar! Goede reden dat men het 'hogerop' ging zoeken bij het tot stand komen van composities voor de nieuwe cd 'Space Age Suite'.

Deze zesde (dubbel)cd 'Space Age Suite' is net uit en wordt nu gepresenteerd op de landelijke jazzpodia. De originele composities van Boelo Klat hebben een duidelijk thema: de kosmos.

Nummers zijn geïnspireerd door films over de ruimte zoals 'A Space Odyssey', 'Star Trek' en 'Interstellar' maar ook door de steeds dichterbij komende waarheid over het heelal (is er leven op Venus?). Niet alleen de ruimte tussen de noten maar ook de melancholisch makende leegte van het heelal worden verkend, evenals de onvoorstelbare grootte van het universum. Dat leidt soms tot vervreemde abstracties waarin Klatwerk 3 het domein betreedt van de ruimtelijke ordening. Het wordt een interstellar avontuur in de onmetelijke ruimte, waarbij het gebruik van soundscapes het gevoel van tijdreizen extra versterkt.

De muziek van Klatwerk3 beschrijft zich als melodisch sprankelend, transparant en verfijnd. Maar ook krachtig, dynamisch, creatief en als trio hecht en uniek. Zo beschrijft de Nederlandse pers.

Kom tijdreizen op de prachtige muziek van Klatwerk 3 in de Brouwerij Martinus!

Line up: Boelo Klat - piano en composities, Jan Ruerd Oosterhaven - bas en Ancel Klooster - drums

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen