Kleine Boodschap in het theater

Kleine Boodschap in het theater

Venster Acties en details

Uitverkocht

Datum en tijd

Locatie

Theater in Het Klavier

Anton Pieckplein 1

5171 EJ Kaatsheuvel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Na 4,5 jaar staat de teller van Kleine Boodschap afleveringen dik boven de 250. Dat vieren we met een live opname waar jij bij kunt zijn!

Over dit evenement

Op zaterdag 2 juli strijken we neer in de theaterzaal van Het Klavier in Kaatsheuvel om deze speciale aflevering op te nemen. Daar kun jij bij zijn door tickets (10 euro per persoon) te kopen én er zullen ook enkele Eftelingse gasten aanwezig zijn!

Het Klavier is makkelijk bereikbaar. Er ligt voldoende parkeergelegenheid in de buurt, er stoppen enkele buslijnen in de buurt, en vanaf het busstation bij de Efteling is het ongeveer 15 minuten lopen. Vergelijkbaar met de wandeling tussen de bushalte en de Python, om het in voor ons begrijpbare context te plaatsen. En laat je niet foppen: Het Klavier ligt aan het Anton Pieckplein, maar dus niet het plein in de Efteling zelf.

Je bent vanaf 12.00 uur welkom. De opname start om 13.00 uur, dus zorg dat je dan in de zaal zit.

Belangrijk: Vanwege corona blijft er altijd een stukje onzekerheid rondom eventuele maatregelen die we moeten treffen.

Mochten er tussen nu en 2 juli nog iets wijzigen op het gebied van relevante corona gerelateerde maatregelen, opgelegd door de overheid, dan zullen we deze aanvullen en je daarvan op de hoogte brengen.

Afbeelding van Kleine Boodschap in het theater

Mogelijk gestelde vragen

Is toegang gratis?

Nee. Toegang kost 10 euro. Zo kunnen we de kosten van de zaalhuur en apparatuur bekostigen.

Anton Piecklein 1?

Ja. Dat is dus niet het Anton Pieckplein ín de Efteling. Onze nobele ambtenaren houden van verwarring en hebben daarom het centrale plein in het centrum van Kaatsheuvel ook deze naam gegeven. Uiteraard als eerbetoon aan een van de belangrijkste mensen achter de Efteling, maar voor onze sub-set burgers is dat vrij verwarrend.

Huh? Kleine Boodschap is niet in de Wereld van de Efteling?

Ja, inderdaad. Er was helaas geen ruimte in en rondom de Efteling beschikbaar met een vergelijkbare capaciteit op die datum. Als bijkomend voordeel hoef je dus ook géén geldig toegangsbewijs tot de Efteling zelf te hebben om de opname bij te wonen.

Is er wat te drinken tijdens de opname?

Het Klavier heeft een eigen café-restaurant, zij het net wat nieuwer dan die in de Efteling, namelijk Bij Anton. Daar kun je voor en na de opname wat drinken, of eventueel wat eten. Toegang daar is ook op basis van een QR-code en legitimatie. Let op: je mag géén eten of drinken mee de zaal in nemen.

Is er naderhand de mogelijkheid tot napraten?

Jazeker! Wij blijven zelf ook na de opname hangen in Bij Anton.

Kan ik m'n jas ergens kwijt?

Zeker! We raden aan om deze op te hangen in de garderobe. Die bevindt zich rechts naast de ingang tot de zaal.

Is de opname makkelijk te combineren met een bezoekje aan de Efteling?

Jazeker! Vanaf het Huis van de Vijf Zintuigen loop je binnen 20 minuten naar Het Klavier. Met je abonnement kun je sowieso makkelijk het park in- en uitlopen, maar ook met een dagticket kan dat. Vraag dan wel aan de medewerker bij de uitgang hoe dit werkt, want waarschijnlijk krijg je een stempel of iets dergelijks om aan te tonen dat je eerder die dag al een geldig entreebewijs had.

Wat gebeurt er als de corona maatregelen niet afgeschaald worden en de zaal niet volledig gevuld mag worden?

We hopen dat dit niet gebeurd, maar mocht het toch zo zijn, dan willen we de live opname opnieuw uitstellen. Met verminderde capaciteit wordt het voor ons lastig om het financieel rond te krijgen. Huidige tickets blijven geldig voor de nieuwe opname en blijkt dat je niet kunt op de nieuwe datum, dan krijg je het geld terug en wordt je ticket ongeldig.

Hoe garanderen jullie de veiligheid rondom corona?

We houden ons aan de dan geldende regels.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen