Kletsen met alumni

Venster Acties

Kletsen met alumni

Van eerstejaars tot aan afstudeerders - iedereen is welkom om een praatje te maken en vragen te stellen aan CMD alumni.

Door Communication and Multimedia Design Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 12 apr. 2023 18:00 - 20:30 CEST

Locatie

Medialounge, 3e etage van het Theo Thijssenhuis, Amsterdam Wibautstraat 2 1091 GM Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

IK BEN CMD ALUMNI --

Op woensdag 12 april zoeken we alumni die het leuk vinden om studenten te woord te staan. Van eerstejaars tot aan afstudeerders - iedereen is welkom om een praatje te maken en vragen te stellen aan alumni. We krijgen van studenten vaak de vraag over hoe het werkveld is, en hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden. Dilemma’s over wel of geen master opleiding doen, welke minor te volgen of waar stage te lopen; als alumni kun je ze daarbij wellicht helpen :).

IK BEN CMD STUDENT --

Loop je ergens tegenaan met je project, je keuze, je stage, je afstudeerproject of iets anders? Heb je behoefte aan advies, feedback of tips & tricks van afgestudeerde CMD-ers met werkervaring? Zij hebben inmiddels de opleiding achter de rug en (veel) ervaring opgedaan. Op 12 april vanaf 18:00 staan er alumni voor je klaar in de medialounge om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen met je uitdagingen. Meld je aan zodat je mee kan eten met de heerlijke pizza! Tot dan :D

Over de organisator

Communication and Multimedia Design (CMD) is een ontwerpopleiding voor digital interactive design, verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gratis