Kleurrijke vogel van hout

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Creatieve en kunstzinnige workshop van het Haags Kunstatelier voor kinderen vanaf 6 jaar.

Over dit evenement

Ook dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool Leidschenveen | Ypenburg. Met vanaf 22 juli gratis inspirerende en kunstzinnige workshops (en een excursie) voor volwassenen en kinderen. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Kleurrijke vogel

Een kunstenaar van het Haags Kunstatelier vertelt het verhaal De schilder en de vogel van Max Velthuijs. Laat je hierdoor inspireren en creëer met de kleurrijke houten onderdelen een vogel. Hoe ziet jouw vogel eruit? Na afloop neem je het fraaie kunstwerk mee naar huis.

Reserveren

Wil jij meedoen met deze workshop? Reserveren is verplicht. Vanwege coronabeperkingen kunnen ouders/begeleiders helaas niet aanwezig zijn bij de workshop. Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen. Je kunt aan maximaal één activiteit van de zomerschool van Leidschenveen deelnemen.

Filmpje

Tijdens de workshop worden foto's en een korte opname gemaakt, bedoeld voor de afsluiting van de Culturele Zomerschool, de start van het nieuwe culturele seizoen en onze social media kanalen. Door deelname kom je mogelijkerwijs in beeld en geef je toestemming voor gebruik van deze opnames.

Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.


		Afbeelding van Kleurrijke vogel van hout
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bibliotheek Den Haag

Organisator van Kleurrijke vogel van hout

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen